جام جم آنلاين: «محمد اصفهاني» در كنسرت خود كه 13 و 14 مرداد برگزار ميشود قطعه «سامي يوسف» را كه در وصف پيامبر است به زبان انگليسي ميخواند.
به گزارش فارس، در نشست خبري كه با حضور «محمد اصفهاني» خواننده و «ميثم مروستي» نوازنده ويلن در موسسه آواي هنر برگزار شد.
كنسرتم بعد از 4 سال برگزار ميشود
اصفهاني در خصوص كنسرت خود گفت: در اين كنسرت كه بعد از چهار سال برگزار ميشود با اركستر زهي و با همراهي ميثم مروستي در تالار بزرگ كشور به روي صحنه ميرويم و 14 قطعه از كارهاي قديميام را اجرا ميكنيم.
وي ادامه داد: در اين كنسرت همچنين قطعه معروف سامي يوسف را كه در وصف حضرت محمد(ص) است را به زبان انگليسي ميخوانم.
اين خواننده در خصوص اجراي قطعات قديمي در اين كنسرت بيان داشت: اين قطعات را به جهت نوستالژي و تغيير در اركستراسيون و سازبندي كه ميتواند ارتباط حسي خوبي با مخاطب برقرار كند را انتخاب كردهام.
اصفهاني با اشاره به عدم حضورش چهار سالهاش در موسيقي گفت: هر كسي حضور خود را به يك گونه تجربه ميكند براي من همين موضوع كه مردم آثارم را گوش كنند اهميت دارد چرا كه مطمئن هستم آنها در جريان موسيقي قرار دارند. البته ناگفته نماند كه اوضاع روحي من در چند سال گذشته مساعد نبود.
آلبوم جديدم به زودي منتشر خواهد شد
خواننده موسيقي سريال «ولايت عشق» در ادامه نشست گفت: هم اكنون مشغول كار كردن روي آلبوم جديدم هستم به طوري كه در حال حاضر مرحله ميكس را ميگذراند.
وي ادامه داد: در اين آلبوم 15 نفر از نوازندههاي معروف تركيه مانند حسني شولگينرف، انديوف، گروه بندن حضور دارند كه يك تجربه جديد در حوزه موسيقي به شمار ميرود.
اصفهاني درباره مجوز اين اثر بيان داشت: اگر گروهي آلبومش مجوز نگيرد و آن آلبوم به اصطلاح لو برود و بعد از چند صباحي متوليان فرهنگي به همان آلبوم اجازه انتشار بدهند، اين مشكل تشكيلات را ميرساند.
وي درباره مجوز دادن به گروههاي زيرزميني از طرف وزارت ارشاد گفت: اين قضيه زياد مهم نيست و هر كسي كه هنري دارد و ميتواند آن را در سطح عمومي منتشر كند، بهتر است كه تشكيلات به كمك آن بيايد. به عقيده من بايد استعدادهاي گروههاي زيرزميني شناسايي و با آنها تعامل برقرار شود، تا آنها نيز بتوانند فعاليت رسمي خود را ادامه دهند.
گسترش موسيقي زيرزميني ناشي از كمكاري خانواده فرهنگي است
اصفهاني افزود: گسترش فعاليت زيرزميني گروههاي موسيقي ناشي از كمكاري خانواده فرهنگي است كه اجازه ميدهد يك بچه نااهل از دلش بيرون بيايد. چرا كه جامعه بايد سيستم جذب و دفع را به خوبي خود اعمال كند.
اين خواننده درباره برخورد سليقهاي مسئولان با كنسرتها و فعاليتهاي موسيقي،خاطر نشان كرد: همه بايد به قانون احترام بگذاريم و نبايد هيچ گروه خودسري جلوي هيچ فعاليت هنري و اجتماعي را بگيرد. اما هماكنون شاهديم كه بعضي مواقع كنسرتها با برخورد گروههاي خودسر مواجه ميشود كه من اين روند را نميپسندم.
منبع:همشهری آنلاین