08-04-2010
|
 |
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان 
|
|
سپاسها: : 3,681
5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
شماره پيراهن كهكشانيها
گزارش روز: شماره پیراهن کهکشانیها؛ کریس شماره 7 و بنزما شماره 9
با جدایی گوتی و رائول از باشگاه برنابئو، تغییراتی در شماره پیراهن بازیکنان این تیم ایجاد شد
سایت گل- با جدایی رائول گونسالس و گوتی از رختکن رئال مادرید، تغییراتی در شماره های بازیکنان این تیم انجام شد. آنچه مشخص است، این است که پیراهن شماره 7 که تا پیش از این برتن رائول گونسالس بود، به کریستیانو رونالدو خواهد رسید و پیراهن شماره 14 گوتی از آن ژابی آلونسو خواهد بود.
بدین ترتیب پیراهن شماره نه ای که تا پیش از این برتن کریستیانو رونالدو بود، خالی ماند و کریم بنزما این پیراهن را برگزید.
دی ماریا، یکی از خریدهای این فصل رئال مادرید ، پیراهن شماره 11 ای را که سال گذشته از آن بنزما بود را برتن خواهد کرد.
ایگواین ترجیح داده که همان پیراهن قبلی اش را برتن کند. ال پیپیتا در این رابطه گفت« من همان پیراهن شماره 20 خودم را می خواهم، چون این شماره ای است که از زمانی که به رئال آمده بودم بر تن کردم و دلیلی برای تغییر آن نمی بینم. این فوتبالیستها هستند که باید بازی کنند و نه شماره ها.»
در مورد شماره پیراهن سایر بازیکنان باید به این نکته اشاره کرد که پدرو لئون هنوز در مورد شماره پیراهنش تصمیم گیری نکرده است ولی به احتمال زیاد پیراهن شماره 21 را بر تن خواهد کرد. شماره 22 که تا سال گذشته از آن ژابی آلونسو بود به سرخیو کانالس خواهد رسید و به نظر می رسد که سامی خدیرا، در حال حاضر شماره 16 را برگزیده ولی اگر تیم مادریدی بازیکنی را به فروش برساند، خدیرا می تواند شماره پیراهنش را تغییر دهد.
به عنوان مثال اگر دیارا رختکن رئال را ترک کند، این ستاره آلمانی ترجیح می دهد تا پیراهن شماره 6 او راغصب کند؛ شماره ای که خدیرا در رقابتهای جام جهانی نیز بر پشت پیراهنش می دید.
پیراهن شماره 2 اکنون صاحبی ندارد؛ چرا که آربلوا که فصل گذشته این پیراهن را برتن می کرد، اکنون پیراهن شماره 17 ای را که در تیم ملی نیز در اختیار داشت و پیش از این از آن فان نیستلروی بود را برگزیده است.
|
|