نمایش پست تنها
قدیمی 08-04-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پس از توهین به خانواده‌بازیکنان تیم ملی فوتبال
ترابیان:من حرفی بدی نزدم اما عذرخواهی می‌کنم!

واکنش بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران به سخنان سرپرست موقت کمیته روابط امور بین‌الملل فدراسیون فوتبال در برنامه نود باعث شد ، عباس ترابیان سخنان خود در خصوص خانواده بازیکنان تیم ملی را پس بگیرد و از تمام بازیکنان تیم ملی عذرخواهی کند.

به گزارش شبکه ایران، شامگاه دوشنبه عباس ترابیان که برای پاسخگویی به ابهامات موجود در اردوی اتریش روی خط ارتباطی برنامه نود حضور یافت در جملاتی عجیب خطاب به بازیکنان معترض جملاتی بحث‌برانگیز را به زبان آورد که این جملات با واکنش تند بازیکنان تیم ملی رو به رو شد.

پس از این که ترابیان در جریان این اعتراض ها قرار گرفت تصمیم گرفت برای ملتهب نشدن فضا هر چه سریعتر دست به کار شود و از بازیکنان تیم ملی عذرخواهی کند تا شاید حاشیه کمتری گریبان‌گیر او شود.

سرپرست کمیته بین‌الملل فدراسیون فوتبال درباره‌ اظهار نظرش در برنامه 90 و واکنش‌هایی که این صحبت‌ها بین بازیکنان تیم ملی ایجاد کرد، گفت: بازیکنان و خانواده‌هایشان مثل خانواده خودم هستند. اگر من صحبتی را درباره خانواده بازیکنان مطرح کرده باشم، یعنی این صحبت‌ها به خانواده خودم هم برمی‌گردد. من به بازیکنان و تمامی خانواده‌هایشان احترام می‌گذارم. این بازیکنان باید برای کشور ما افتخارآفرینی کنند. شاید در کلام و بحث و گفت‌وگو مطلبم بد عنوان شده باشد، بنابراین من از بازیکنان و عزیزانی که برای فوتبال کشور زحمت می‌کشند، عذرخواهی می‌کنم. هدف من از آن صحبت‌ها این بود که هر کس باید درباره‌ مسوولیت خودش اظهار نظر کند و بازیکنان نباید وارد مسائل حاشیه‌ای شوند که متاسفانه در بحث و کلام صحبتی مطرح شد و برداشت بدی از این صحبت صورت گرفت. با این حال همان طور که گفتم من از تمام بازیکنان عذرخواهی می‌کنم.

هرچند او جملات به کار برده در خصوص بازیکنان تیم ملی را نوعی سوتفاهم دانسته اما بازیکنان تیم ملی همچنان از نوع سخنان وی به شدت شاکی هستند و به هیچ وجه راضی نمی‌شوند در این باره سکوت اختیار کنند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید