شهرداري1 ـ تراكتورسازي1؛
كاش تماشاچي داشت
سايت گل-بازي پربرخورد دو تيم همشهري در غياب هواداران خشن تر از حد معمول بود و يك اخراجي هم داشت. اين دومين بازي بدون تماشاچي ورزشگاه يادگار امام بود كه حالا در حسرت تماشاگران پر شر وشورش مي سوزد
گل ها: دقیقی(29) برای شهرداری تبریز، جاسم محمد((58) از روی نقطه پنالتی) برای تراکتورسازی تبریز
ورزشگاه يادگار امام، بدون تماشاگر
داور: محمود رفيعي
اخطار: مهدی کیانی(تراکتور)، محسن نیسانی، بهنام داداش وند، کارلوس ادواردسوآرز(شهرداری تبریز)
اخراج: کیانی(43)
تراكتور: مهدي ثابتي، محمد نصرتي، مصطفي اكرامي، داود دانشدوست(70 مجتبی ترشیز)، مرتضي اسدي، عليرضا جليلي، مهدي كياني، كرار جاسم محمد(84 لئوناردو پیمنتا)، مسعود ابراهيمزاده، محمد ابراهيمي، علي عليزاده(46 الو ترائوره)
سرمربي: فراز كمالوند
شهرداري: علي رضايي، ابراهيم ابرقويي، محسن نيساني، حبيب گرداني، رسول پيرزاده، رسول عليزاده(69 محمد طهماسبی)، كارلوس ادواردو سوآرز، ميثم بائو، وريا غفوري(61 شهرام گودرزی)، بهنام داداشوند، سعيد دقيقي(66 علی کریمی)
سرمربي: اكبر ميثاقيان
شرح گل:
1ـ0(شهرداری): دردقیقه 29 سانتر بهنام داداش وند از سمت راست و ضربه سر سعید دقیقی تبدیل به گل اول شهرداری شد.
1ـ1(تراکتورسازی): دردقیقه 58 خطای محسن نیسانی روی محمد ابراهیمی در داخل محوطه جریمه منجر به اعلام پنالتی شد که کرار جاسم محمد تبدیل به گل مساوی کرد.
اتفاق ویژه: بعد از یک دهه دربی لیگ برتر در تبریز انجام گرفت و متأسفانه این دربی برخلاف همه دربی ها بدون تماشاگر صورت گرفت.
شهرداري با اين تساوي اولين امتياز خود را در ليگ برتر به دست آورد. البته اخراج مهدي كياني، هافبك تراكتور سازي، در دقيقه 44 نيز در كسب اين نتيجه بي تاثير نبود.
بهترین بازیکن: حبیب گردانی بازیگردانی خوب و تأثیری که در اکثر حملات شهرداری داشت.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
ویرایش توسط Omid7 : 08-06-2010 در ساعت 12:42 AM
|