08-08-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مایلی کهن:پرسپولیس من در دقیقه ،20 پنج گل به حریف می زد/دایی باید از مردم عذرخواهی کند
من نميدانم كه انصاريفرد هوايي شده است يا نه؟ ما درباره اين بازيكن زور شنيديم در واقع اين بازيكن خودمان بود و نميخواستيم بفروشيم اما به ما زور ميگفتند ما هم به خاطر اين زورها گفتيم كه 500 ميليون
سايت گل ـ محمد مايليكهن مثل هميشه در مصاحبهاش انتقادات تندي به برخي از اهالي فوتبال و ورزش داشت.
او ابتدا از نحوه بازي پرسپوليس ايراد گرفت و بازي اين تيم را شبيه بحرين خواند:«سپاهان و سايپا كارخانههايي هستند كه محصولاتي ارائه ميكنند اما پرسپوليس و استقلال از جيب مردم و دولت هزينه ميكنند. من 64 بازي جام جهاني را ديدم و فقط يك فيرپلي داشت آن هم در بازي فينال بود. بازيكنان ما از نظر بدني كم آورده است و ميگويد توپ را بزن بيرون همين كار را بحرينيها هم ميكردند معناي واقعي فيرپلي اين نيست. معناي واقعي فيرپلي اين است كه از آغاز بازي تا پايان واقعا فيرپلي را انجام دهيم.»
برخي از خبرنگاران روزنامههاي طرفدار پرسپوليس نسبت به چنين حرفهاي سرمربي سايپا انتقاد كردند و حرفهاي مايليكهن را انتقاد آشكارا به اين باشگاه مردمي دانستند. آنها عنوان ميكردند اگر سپاهان و سايپا براي مردم محصولي توليد ميكنند پرسپوليس هم 100 هزارتماشاگر را به استاديوم ميآورد كه مايليكهن در پاسخ گفت:«آن پرسپوليسي كه شما از آن حرف ميزنيد تيم ريشهداري است و زماني من در آن بازي كردم كه استاديوم پر از تماشاگر بود و توپ جمع كن هم نبود. وقتي توپ به بيرون ميرفت من مايليكهن براي آوردن توپ ميرفتم تا مبادا پرسپوليس مساوي كند. آن پرسپوليس در دقيقه 20 پنج گل از حريف جلو بود.»
خبرنگاران عنوان كردهاند كه كريم انصاريفرد هوايي شده است و سرمربي تيم مايليكهن تا حدودي اين مسأله را تأييد كرد:«من نميدانم كه انصاريفرد هوايي شده است يا نه؟ ما درباره اين بازيكن زور شنيديم در واقع اين بازيكن خودمان بود و نميخواستيم بفروشيم اما به ما زور ميگفتند ما هم به خاطر اين زورها گفتيم كه 500 ميليون و سه شرط قرار ميدهيم كه دوستان حتي اول گفتند اين چه رقمي است حتي اين رقم وشرايطها را پذيرفتند نامهاش مكتوب است و باشگاه ميتواند به شما ارائه دهد.»
مايليكهن دوباره حمله تندي به علي دايي كرد و باز هم عنوان نمود كه او يك معذرت خواهي به مردم ايران بدهكار است:«نحوه بازيهاي تيم ملي در مقدماتي جام جهاني اشتباه بود و مگر ميشود 18 بازي تداركاتي انجام داد، اين مسأله در تيم ملي سابقه نداشته و آخر سر هم به عربستان ببازيد و نه تنها از مردم عذرخواهي نكنيد بلكه به دنبال طلبتان هم باشيد.»
مايليكهن به قطبي هم رحم نكرد و حرفهايي هم در مورد بازي با ارمنستان عنوان كرد كه نشان ميدهد او از اين بازي راضي نيست:«ميگويند كه اگر كسي به اين نوع برنامهريزي در تيم ملي اعتراض كند محروم ميشود چرا من بايد سكوت كنم؟ كريم انصاريفرد، زينالي بازيكنان تيم من هستند چطور ميشود كه اين بازيكنان را از من بگيرد و دو روز قبل از بازي به من بدهند من كه نميتوانم با رستم و سهراب بازي كنم بازيكنان من همينها هستند من اين مشكل را با تيم اميد هم دارم. البته اين را هم بگويم(شهاب گردان) عليه مربي تيم ملي حرف زد من آن را رد ميكنم بازيكن حق ندارد در مورد مربي حرف بزند.»
يك خبرنگار از مايليكهن انتقاد كرد كه شما چرا قبل از هر بازي خاص عليه فردي خاص از تيم حريف حرف ميزنيد و اين مسأله درست نيست. مايليكهن پاسخ اين خبرنگار را اينگونه داد:«ميگفتند من هر وقت كه ميبازم عليه كسي حرف ميزنم تا به نوعي باخت توجيه شود و فرافكني كنم اما شما اكنون چيز ديگري ميگويد.»
در خاتمه كنفرانس سرمربي سايپا، سعيدلو رئيس سازمان تربيت بدني را بينصيبت نگذاشت و عليه او هم حرفهايي را زد:«من سياسي نيستم و وقتي هم كانديداي مجلس شدم در تبليغاتي كه انجام دادم عنوان كردم كانديداي مستقل هستم. من به آقاي احمدينژاد اعتقاد دارم و هر روز اين اعتقادم بيشتر هم ميشود اما اين دليل نميشود كه انتقاد نداشته باشم. در 30ـ31 سالي كه در تربيت بدني هستم نديدم كه رئيسي به سازمان بيايد و ورزش را بشناسد. اين را به جرأت عرض ميكنم كساني كه در سازمان تربيت بدني هستند شناخت بهتري نسبت به ورزش دارند تا كساني كه از بيرون ميآيند چرا از آنها استفاده نميكنيد و حتي به آنها حمله هم ميكنيد اما 30 سال است سمينار ميگذاريم به دنبال بهره وري از ورزش هستم و از نفرات خودمان استفادهاي نميبريم.»
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|