نمایش پست تنها
قدیمی 08-09-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

آمائوری: سرود ملی ایتالیا را نمی خوانم

ستاره برزیلی الاصل یوونتوس در اولین لیست منتشرشده از سوی چزاره پراندلی، به ترکیب تیم ملی ایتالیا دعوت شده و شانس حضور در دیدار دوستانه مقابل ساحل عاج که در لندن برگزار خواهد شد را خواهد داشت.

سایت گل- آمائوری، ستاره برزیلی الاصل باشگاه یوونتوس اخیرا پاسپورت ایتالیایی اش را دریافت کرده و به تازگی به ترکیب تیم ملی ایتالیا نیز فراخوانده شده . آمائوری در صحبتهایی اعلام کرده که اگر روز سه شنبه شانس حضور در ترکیب تیم ملی ایتالیا را داشته باشد، سرود ملی این کشور را سر نخواهد داد.

چزاره پراندلی، سرمربی جدید تیم ملی ایتالیا،نام آمائوری را در فهرست بازیکنان فراخوانده شده قرار داده است ولی در این میان ستاره برزیلی الاصل در این رابطه گفت:« من سرود ملی ایتالیا را بلدم ولی مطمئن باشید که آن را نخواهم خواند.»

هر چند که صحبتهای آمائوری قطعا با انتقادات فراوانی روبرو خواهد شد. آمائوری در این رابطه گفت:« ده سال است که به ایتالیا رسیده ام و در ابتدا کاملا یک غریبه بودم ولی اکنون می توانم پیراهن تیم ملی ایتالیا را برتن کنم و این به منزله یک موفقیت بزرگ و تحقق یک رویاست.»

لیست اعلام شده از سوی پراندلی، جنجالهای زیادی را در ایتالیا برپا کرده است.علاوه بر آمائوری، ماریو بالوتلی، ستاره متولد غنا نیز به ترکیب آتزوری فراخوانده شده است.

احزاب سیاسی جناح راست ایتالیا، برای اعتراض به دعوت شدن بازیکنانی که اصالتی ایتالیایی ندارند، دست به تظاهرات زده اند. آمائوری در این رابطه گفت:« این فرصت خوبی است که من و بالوتلی، ذهنیت خیلی از افراد را تغییر دهیم.راستش را بخواهید اگر در دیدار مقابل برزیل گلزنی کنم، بدون هیچ مشکلی به شادی می پردازم.»