نمایش پست تنها
قدیمی 08-10-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Cool راهکار ویژه برای فرو نشاندن خشم مردم انگلیس. کاپلو خطاب به هواداران: ما را هو کنید

فابیو کاپلو راهکاری مناسب برای فروکش کردن خشم طرفداران انگلیسی پیدا کرده است.

سرمربی انگلیس قصد دارد در بازی دوستانه امروز تیمش مقابل مجارستان بازیکنان حاضر در جام‌جهانی را به بازی بگیرد تا با هواداران خشمگین «ومبلی» رودررو شوند.

تیم‌ملی انگلیس امروز در بازی دوستانه مقابل مجارستان تجربه جدیدی به دست می‌آورد. هم بازیکنان جدیدی در ترکیب اصلی تیم قرار می‌گیرند که حتی یک بازی ملی ندارند و هم بازیکنان قدیمی منتظر عکس‌العملی تازه از سوی هواداران هستند.

کاپلو یکشنبه این هفته وقتی برای اولین بار از هواداران تیم‌ملی انگلیس به خاطر نتایج ضعیف در جام‌جهانی 2010 آفریقای‌‌جنوبی عذرخواهی کرد، گفت که برای بازی امروز مقابل مجارستان منتظر هو شدن و اعتراض شدید از سوی هواداران حاضر در ورزشگاه «ومبلی» است. اتفاقاً در همین ورزشگاه در بازی چلسی و منچستریونایتد در جام خیریه که «شیاطین سرخ» با نتیجه 3 بر یک پیروز شدند جان تری، فرانک لمپارد، اشلی کول و وین رونی، بازیکنان ملی‌‌پوش دو تیم به شدت از سوی هواداران هو شدند و حتی بسیاری پارچه‌نوشت‌هایی در اعتراض به این بازیکنان به ورزشگاه آورده بودند. رسانه‌های انگلیسی و خود بازیکنان و کادر فنی این تیم به خوبی می‌دانند که امروز هم این اتفاق می‌افتد.

شاید به همین دلیل سرمربی ایتالیایی تیم‌ملی انگلیس قصد دارد در ترکیب اولیه تیمش برای بازی امروز بازیکنان اصلی را به زمین بفرستد تا با هواداران رو در رو شوند. در آخرین لیست اسامی دعوت شدگان به تیم‌ملی انگلیس تنها نام 10 بازیکنی که در جام‌جهانی حاضر بودند، دیده می‌شود. به گزارش روزنامه «دیلی تلگراف» چاپ انگلیس، کاپلو تأکید زیادی دارد بازیکنانی که از ابتدا وارد زمین می‌شوند همان‌هایی باشند که در جام‌جهانی هم حاضر بودند: «ترکیب اولیه تیم متشکل از بازیکنانی است که در جام‌جهانی حاضر بودند. این مسئله قطعی است. مثل من، آنها هم باید هو شوند. این احترامی است که ما به هواداران می‌گذاریم.»

پس او انتظار دارد که انگلیس هو شود؟ «بله. یقیناً انتظار دارم که هو شویم. امیدوارم این اتفاق سریع بیفتد و بگذرد چون ما برای موفقیت‌های آینده به حمایت آنها احتیاج داریم. ما با هم می‌بریم، با هم می‌بازیم و همیشه به هواداران احترام می‌گذاریم. من به همه احترام می‌گذارم. رئیس منم و باید من را بیشتر از هر کس دیگری هو کنند.»

کاپلو در پاسخ به این سؤال که آیا این کار تأثیر مثبتی در کار تیم‌ملی می‌گذارد، گفت: «ما قبول کرده‌ایم که در جام‌جهانی شکست خورده‌ایم. من باید به هواداران احترام بگذارم. باید قوی‌تر از این باشیم که به خاطر هو شدن روحیه‌مان را از دست بدهیم. باید روحیه‌مان را حفظ کنیم تا بتوانیم در آینده جبران کنیم.»

سرمربی عبوس «سه شیر» که روی نام بسیاری از ستاره‌های درشت انگلیسی خط کشیده، همچنین خبر داد که امثال جو کول، پیتر کراوچ و بقیه هنوز هم می‌توانند به تیم‌ملی دعوت شوند: «من بازیکنانی که بیرون مانده‌اند را به خوبی می‌شناسم. در این لحظه من باید تغییراتی را به وجود آورم اما چه کسی می‌داند آینده چه می‌شود؟ شاید من تصمیم بگیرم که آنها را در آینده به کار بگیرم. ما باید این بازیکنان جوان را تحت نظر بگیریم و شخصیت آنها را در بازی‌های ملی بررسی کنیم. در این بازی این فرصت را داریم. پیراهن تیم‌ملی انگلیس با همه تیم‌ها فرق دارد. بازی در ومبلی هم با بازی در سایر استادیوم‌ها متفاوت است. فشار در این شرایط بسیار بالاست. می‌خواهم بدانم این بازیکنان جوان چطور با این شرایط کنار می‌آیند.»

با این شرایط می‌توان فهمید که کاپلو از الان پیش‌بینی کرده است که در بازی امروز مقابل بیش از 60 هزار نفر چه اتفاقی می‌افتد.

منبع خبر آنلاین
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید