نمایش پست تنها
قدیمی 08-14-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سایپا صفر - ذوب آهن 2

صعود سبزهای اصفهان به صدر جدول لیگ

سومین باخت متوالی سایپا در شرایطی اتفاق افتاد که ذوب اهن برای این برد چندان دردسر نکشید. این دو باشگاه حالا با وجود ریشه های مشترک صنعتی اختلاف بسیاری دارند؛یکی با 10 امتیاز در صدر و دیگری در آستانه قعر جدول....

گلها: ايگور كاسترو در دقيقه 12 و سيد محمد حسيني در دقيقه 42
ورزشگاه انقلاب كرج، تماشاگر 4 هزارنفر
داور: محسن تركي
اخطار: يوسف زاده، يزداني(سايپا)، حدادي‌فر(ذوب آهن)
اخراج: يوسف‌زاده(86)

سايپا: سعيد شيخ ويسي، مرتضي ابراهيمي، عليرضا لطيفي، ابراهيم صادقي(79 جواد آشتياني)، سعيد يوسف‌زاده، علي حقدوست، مصطفي صبري، داريوش يزداني، مهدي خيري(59 علي زينالي)، عباس محمدرضايي، سيدامين منوچهري(58 جابر انصاري
سرمربي: محمد مايلي كهن

ذوب آهن: شهاب گردان، سيدمحمدحسيني، علي احمدي، فرشيد طالبي، حسين ماهيني، مهدي رجب‌زاده(80 ونيلسون)، شاهين خيري، اميد ابوالحسني(64 جلال رافخايي)، قاسم حدادي‌فر(88 عليرضا حدادي‌فرد)، اسماعيل فرهادي، ايگور كاسترو
سرمربي: منصور ابراهيم‌زاده

شرح گل:
1ـ0(ذوب آهن): دقيقه 12 ارسال بلند اميد ابوالحسني در داخل محوطه جريمه كنترل خوب ايگور كاسترو ضربه پاي چپ او دور از دستان شيخ ويسي وارد دروازه تيم سايپا شد
. 2ـ0(ذوب آهن): دقيقه 42 ارسال از جناح راست توسط اسماعيل فرهادي دفع ناقص مرتضي ابراهيمي به سيدمحمد حسيني با ضربه بغل پاي او توپ وارد دروازه شد.

اتفاق ويژه: اعتراض محمد مايلي‌كهن به علي لطيفي به علت بازي جوانمردانه و شعار عليه دايي از نکات حاشیه ای جالب بازی بود.

بهترين بازيكن: سيدمحمد حسيني از ذوب آهن بهترین بازیکن میدان بود.او مثل بازی قبل گل زد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید