08-15-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
وفايي: هواداران سهامدار و مالک ابومسلم مي شوند
مالک جديد باشگاه ابومسلم خراسان گفت: پس از قطعي شدن مباحث جانبي مالکيت باشگاه ابومسلم، سياستهايم را در اين باشگاه اعلام خواهم کرد.
اسماعيل وفايي در گفتگو با ايسنا، افزود: امروز با مديرکل تربيت بدني استان و استاندار خراسان رضوي در خصوص جزئيات واگذاري ابومسلم جلسه اي خواهم داشت و ترجيح مي دهم سياستهايم در باشگاه را پس از توافق نهايي براي در اختيار گرفتن مالکيت ابومسلم اعلام کنم.
وي تصريح کرد: اعطاي مالکيت ابومسلم به من قطعي است اما جزئياتي مانده است که بايد در اين خصوص به توافق برسيم. وفايي در خصوص شايعه انتخاب عبداله مهاجر به عنوان سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خاطرنشان کرد: هنوز هيچ انتخاب قطعي انجام نشده است و مهاجر براي بحث نظارت به تمرينات تيم از طرف من در آن حاضر شده است.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس ايران در خصوص برنامه هايش براي تيمهاي واليبال و هندبال استان خراسان رضوي در ليگ برتر تصريح کرد: همه چيز پس از جلسه روز يک شنبه قطعي خواهد شد و من برنامه اي براي ورزش استان دارم که اگر در خصوص جزئيات آن با مسؤولان استان به توافق برسيم شرايطي به وجود مي آيد که مالکيت اين تيمها در اختيار هوادارانشان قرار مي گيرد و هوادار به عنوان سهامدار و مالک تيم مي تواند در مديريت آن بر اساس يک مکانيزم خاص تأثيرگذار باشد و ممکن است اين هوادار يک شخص حقيقي، يک مؤسسه دولتي و يا يک بنگاه خصوصي باشد.
جديدترين اظهارات پروين: «قيف» تفاوت فوتبال علمي با سنتي
سرمربي پيشين تيم پرسپوليس با بيان اينکه تنها تفاوت شيوه تمرينات گذشته با امروز در تغيير ساک به قيف است، گفت: چطور زمان ما هنوز داور سوت را نزده بود، پرسپوليس 4 گل جلو بود، فوتبال علمي و مدرن نبود ولي حالا که يک تيم 90 دقيقه زور مي زند تا يک گل بزند فوتبال علمي و مدرن شده است؟
علي پروين در آخرين اظهار نظرش در مورد اتفاقهاي فوتبال ايران ضمن بيان اين مطلب گفت: من يک ماه پيش با حشمت مهاجراني صحبت کردم و وي گفت که شيوه تمرينات امروز مثل سالهاي دور است و هيچ فرقي ندارد. تنها تفاوتش در وجود اين قيفهاي تمرين است که آن موقع ما ساک مي گذاشتيم، به نظر من فوتبال علمي يعني همين قيفها!
سرمربي پيشين تيم ملي فوتبال ايران و پرسپوليس با اشاره به عقب ماندن فوتبال ملي ايران در قاره آسيا گفت: سال 90 که قهرمان بازيهاي آسيايي شديم به حسن غفوري فرد رئيس وقت سازمان تربيت بدني گفتم فوتبال آسيا با سرعت جت در حال حرکت است و ما با موتور گازي! آقايان حالا به حرف من رسيده اند که تيم ما در قاره آسيا پنجم است.
فضلي به گسترش فولاد تبريز پيوست
فريدون فضلي مهاجم فصل گذشته تيم صباي قم با عقد قراردادي يکساله به تيم فوتبال گسترش فولاد تبريز پيوست. غلامرضا سمندر مديرعامل باشگاه گسترش فولاد افزود: به غير از اين بازيکن، گسترش فولاد با حجت زادمحمود و مهدي فتحي زاده نيز به مدت يک فصل قرارداد رسمي امضا کرده است.
هفت تريک عنايتي بالاتر از پنج تريک ادينيهو و خليلي
لوسيانو ادينيهو در بازي با شهرداري توانست 5 بار دروازه حريف را باز کند اما اين بازيکن برزيلي نتوانست رکورد رضا عنايتي را بشکند زيرا عنايتي در اولين دوره ليگ برتر در بازي ابومسلم مقابل پگاه گيلان 7 گل براي تيمش به ثمر رساند که همچنان اين رکورد باقي است .
محسن خليلي هم يک بار با پيراهن سايپا توانست 5 بار در يک بازي گلزني کند که ادينيهو به رکورد خليلي رسيد. خليلي اين رکورد را در بازي مقابل راه آهن ثبت کرد اکنون عنايتي با 7 گل در يک بازي رکوردار بيشترين گلزني در يک مسابقه ليگ برتر است و پس از او محسن خليلي و ادينيهو لوسيناو رده دوم را در اين جدول گلزني در اختيار دارند. بازيکنان زيادي در ليگ هستند که توانسته اند 4 گل در يک بازي براي تيمشان به ثمر برسانند.
درخواست آباداني ها از حبيب کاشاني!
رييس کانون هواداران صنعت نفت آبادان از سرپرست باشگاه پرسپوليس خواست تا براي بخشش محروميت هواداران آباداني وساطت کند. به گزارش سايت گل، تماشاگران پرشور آباداني به حکم کميته انضباطي فدراسيون فوتبال از تماشاي بازي يک شنبه شب صنعت نفت مقابل پرسپوليس تهران در ورزشگاه تختي آبادان محروم هستند و تلاش مسؤولان تيم نفت براي لغو اين محروميت بي نتيجه ماند تا در نهايت رييس کانون هواداران باشگاه صنعت نفت از حبيب کاشاني درخواست وساطت کند و البته نتيجه اين درخواست هم کاملا معلوم است!
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|