نمایش پست تنها
قدیمی 09-01-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

همه مدعیان آقای گلی در جام ستاره ها

مهرداد میناوند، هاشم حیدری، احسان علیخانی، وحید شمسایی و بقیه

نگاهی به جدول گلزنان در جام ستاره ها نشان می دهد که به غیر از رقابت داغ برای رسیدن به جام قهرمانی، چندین چهره شاخص برای آقای گلی بازیها دندان تیز کرده اند.

سایت گل- عادل فردوسی پور مهم ترین چهره این روزهای جام ستاره ها است که علیرغم قول و قرارهای اولیه هنوز نتوانسته است گلی در این بازیها به ثمر رساند.

مجری برنامه 90 پیش از شروع جام ستاره ها گفته بود که مثل آب خوردن بهتربن گلزن بازیها خواهد شد! با این وجود فعلا سه گلزن برتر بازیها سه فوتبالیست ملی پوش سابق هستند.

مهرداد میناوند از تیم منتخب جام جهانی 98 و هاشم حیدری و بهروز پرورش خواه از قدیمی های استقلال سه بازیکنی هستند که با 4 گل زده بر صدر جدول گلزنان تکیه کرده اند. بعد از این سه نفر، سه چهره نه چندان شاخص با سه گل زده در تعقیب صدرنشنیان جدول گلزنان هستند. شاهین احمدی و حیمد بیرانوند از تیم پاراگ و محمد مقدم از تیم هنرمندان نوین سه گل به ثمر رسانده اند.

نام احسان علیخانی و وحید شمسایی از تیم هنرمندان، رحیم یوسفی، سعید نعیم آبادی و رضا ترابیان از قدیمی های پرسپولیس، محمد علی عباسپور و مهران تنهایی از تیم پاراگ و بالاخره مهدی پاشازاده از قدیمی های استقلال هم در بین نفرات 2 گله جام ستاره ها به چشم می خورد.

علیرضا منصوریان، محمد برزگر، ستار همدانی، رضا حسن زاده، محمد مومنی، محمد رضا مهرانپور و میلاد کی مرام نیز از جمله چهره های یک گله شاخص جام ستاره ها تا پایان شب چهارم بازیها به شمار می روند.

جام ستاره ها از شنبه شب دوباره شروع خواهد شد که بازی دو تیم استقلال و پاراگ ( تیم عادل فردوسی پور ) در ساعت 22 این شب برای شناخت تیم اول گروه دو بازیها از حساسیت زیادی برخوردار است.

در گروه دوم جام ستاره ها استقلال و پاراگ با 6 امتیاز و اختلاف تفاضل گل در رده های اول و دوم قرار دارند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید