نمایش پست تنها
قدیمی 09-07-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

مهدوي‌كيا: انتقادها از قطبي بايد كمتر شود/ به بازيكن ربطي ندارد بغل دستي‌اش چقدر پول مي‌گيرد

همه مي‌دانند هزينه‌ها بالاست و آقاي هدايتي هم يك تنه اين هزينه‌ها را قبول كرده است. من اميدوارم او در استيل آذين بماند.

سايت گل ـ استيل آذين پس از پشت سر گذاشتن روزهاي بحراني حالا تا حدودي به آرامش رسيده است. البته اين تيم در مجموع يك تيم پرحاشيه است و هر لحظه امكان وقوع اتفاقات عجيب در تيم حسين هدايتي وجود دارد با اين حال مهدي مهدوي‌كيا كاپيتان محجوب استيل آذين شرايط فعلي تيم را توصيف كرده و معتقد است كه پيروزي مقابل صباي قم مي‌تواند شرايط استيل آذين را تغيير دهد.

او در مورد وضعيت فعلي تيمش و مسائل مختلف ديگر به سوالات خبرنگار سايت گل پاسخ مي‌دهد.

*آقاي مهدوي‌كيا، قبول داريد استعفاي آجورلو و بحث تيم‌داري نكردن هدايتي سروصداي زيادي به پا كرد؟
به هر حال اين موضوع به مسائل مديريتي باشگاه مربوط است و ما بايد كار خودمان را انجام دهيم.

*در مورد استعفاي آجورلو چه نظري داريد؟
من به تصميمي كه ايشان گرفت احترام مي‌گذارم و هر شخصي ديدگاه خاص خودش را دارد. از زحمات آقاي آجورلو تشكر مي‌كنم و اميدوارم هر جا كه هست موفق باشد.

*هدايتي قصد ندارد تيم‌داري كند. نظر شما چيست؟
بحث خصوصي شدن ورزش مدت‌هاست كه در فوتبال ايران مطرح است ولي اين فقط باشگاه استيل آذين است كه بدين صورت اداره مي‌شود. همه مي‌دانند هزينه‌ها بالاست و آقاي هدايتي هم يك تنه اين هزينه‌ها را قبول كرده است. من اميدوارم او در استيل آذين بماند.

*در مورد مهريزي سرپرست موقت استيل آذين چه نظري داريد؟
من قبلا هم با ايشان برخورد داشتم. او آدم بسيار محترمي است و اميدوارم در كارش موفق باشد.

*فكر مي‌كنيد استيل آذين در ليگ برتر از اين شرايط بحراني خارج شود؟
ا احتياج به يك برد داريم و بايد صبا را ببريم هر چند كه در خانه حريف كارمان بسيار سخت است

. *مي‌گويند بازيكنان استيل آذين مشكلات مالي ‌دارند. ولي چند بازيكن هم مصاحبه كرده‌اند و گفته‌اند كه هيچ بازيكني مشكل مالي ندارد. بالاخره كدام درست است؟
بازيكن حق ندارد كه بداند بغل دستي‌اش چه زماني وچه قدر پول گرفته است. من فكر مي‌كنم اوضاع تيم از اين لحاظ مناسب است و مشكلي پيش نيامده است.

*نظرتان درباره بازي دوستانه ايران و چين چيست؟
من اين بازي را نديدم ولي شكست دادن چين در زمين خودش اميدواركننده است و مي‌تواند از لحاظ روحي به تيم ملي كمك كند. من فكر مي‌كنم در بازي با كره جنوبي محك جدي‌تري بخوريم.

*با اينكه تيم ملي چين را شكست داد ولي همچنان جو خاصي در مورد تيم ما وجود دارد و انتقادهاي زيادي مطرح مي‌شود. نظر شما در اين مورد چيست؟
انتقاد از تيم ملي هميشه وجود دارد و در سال‌هاي اخير مربيان هم شديداً‌ تحت فشار بوده‌اند. به نظر من انتقادها از قطبي و تيم ملي بايد كمتر شود چون ما نبايد تمركز سرمربي را به هم بزنيم. فكر مي‌كنم همه بايد در اين شرايط كمك كنند تا اوضاع تيم ملي بهتر شود.