09-11-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
پایان جام ستاره ها با قهرمانی منتخب 98 - انتقام استقلالی ها از عادل
شب شلوغ فینال جام ستاره ها با قهرمانی تیم منتخب جام جهانی 98 فرانسه توام شد. هنرمندان علیرغم شایستگی دوم شدند و استقلال هم با شکست دادن تیم عادل فردوسی پور به پله سوم رسید.
سایت گل-جام ستاره ها که به همت مجله زندگی ایرانی و گروه ورزشی وسپین و حمایت شرکت های پوما، مجتمع سییرا شمشک، کلاسنو، بستنی کاله و پسته پیچو طی هشت شب برگزار شده بود، در شب عید فطر با قهرمانی تیم 98 به خط پایان رسید.
تیم 98 در حالی که سکوهای مجتمع سبز ولنجک جوابگوی تماشاگران حاضر در شب پایانی جام ستاره ها نبود، در میان هیاهوهای طرفدارانش بر روی سکوی قهرمانی ایستاد. نود و هشتی ها که با یک ترکیب کامل به مصاف تیم هنرمندان رفته بودند البته برای بردن تا آخر ضربات پنالتی صبر کردند.
نیما نکیسا، رضا شاهرودی، سیروس دین محمدی، مهرداد میناوند،علیرضا اکبرپور و علیرضا منصوریان بازیکنان حاضر در زمین بودند و افشین پیروانی هم به دلیل مصدومیت از روی نیمکت بازی تیمش را تماشا کرد.
در ترکیب هنرمندان هم که با غیبت دو بازیکن شاخص خود یعنی وحید شمسایی و احسان علیخانی به زمین آمده بودند علی لهراسبی، کامبیز دیرباز، سام درخشانی، نیما شاهرخ شاهی و سیاوش خیرابی به چشم می خوردند. این بازی در وقت قانونی با تساوی 2-2 به پایان رسید که رضا شاهرودی و علیرضا منصوریان گلزنان تیم قهرمان بودند.
در ضربات پنالتی هم شاهرودی، دین محمدی و منصوریان پنالتی های تیم 98 را به گل تبدیل کردند و این در حالی بود که هنرمندان با هدر دادن یک ضربه خود در پنالتی ها 3- 2 و در مجموع 5- 4 به تیم 98 باختند و دوم شدند.
در بازی رده بندی هم استقلال با برد 3- 2 مقابل تیم پاراگ یا همان تیم عادل فردوسی پور به مقام سومی جام ستاره ها رسید. استقلال با این برد انتقام باخت مرحله مقدماتی مقابل تیم عادل را گرفت.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|