09-22-2010
|
 |
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان 
|
|
سپاسها: : 3,681
5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
گلايه مليپوشان به سعيدلو/سعیدلو:بازیکنان باید ژیگول باشند!
من از شما بازيكنان ميخواهم اگر مشكل يا كمبودي داريد آنرا به من منتقل كنيد. چرا كه بايد شما در همه چيز بهترين باشيد. همین جا از آقای کفاشیان می خواهم که بازیکنان ژیگول را به جام ملت ها ببرند.البته منظورم از ژیگول بازیکنان خوش تیپ و مرتب است. تيم ملي فوتبال ما مرتبترين، آراسته ترين وخوش تیپ ترین تيم در جام ملتهاي آسيا باشد و هيچ تيمي به لحاظ آراستگي نبايد بهتر از ما باشد. تمام هزينههايش را هم ميدهيم. براي كارهاي بزرگ بايد اراده بزرگ داشته باشيم

سايت گل ـ ابراهيم ميرزاپور، محمد نصرتي و سيدمهدي رحمتي سه بازيكني بودن كه به نمايندگي از ملي پوشان مشكلات و گلايههايشان را در حضور مقامات فدراسيون فوتبال و تيم ملي به علي سعيدلو گفتند.
اين سه بازيكن معتقد بودند كه پاداشهاي معوقه بازيكنان تيم ملي هنوز پرداخت نشده، لباسها كيفيت مناسبي ندارد و اينكه تيم ملي پرواز چارتر ندارد به شدت آنها را در سفرها خسته ميكند.
سعيدلو هم پس از شنيدن اين مشكلات پيش روي كليه بازيكنان، كادرفني تيم ملي و انبوه خبرنگاران و عكاساني كه در كمپ حاضر بودند علي كفاشيان را مورد استنتاق قرار داد كه رئيس فدراسيون فوتبال در مورد پاداشها، تأخير در پرداخت شدن آنها را تأييد كرد اما در مورد پرواز چارتر سعيدلو گفت:«اين كار نياز به هماهنگي گسترده يك ماه قبل از بازيهاي تيم ملي دارد ضمن اينكه شركتهاي خصوصي هواپيمايي حاضر به همكاري با فدراسيون فوتبال نشدهاند.»
همچنين سعيدلو اعلام كرد براي حل مشكل لباسها در ديداري كه با قطبي داشته يك فقره چك بابت خريد لباس داده است كه قطبي اين مسأله را تأييد كرد. بعد از گلايههاي بازيكنان سعيدلو قول داد اين مشكلات را به زودي حل خواهد كرد در اين راه مشكل مالي هم وجود ندارد.
او گفت:من از شما بازيكنان ميخواهم اگر مشكل يا كمبودي داريد آنرا به من منتقل كنيد. چرا كه بايد شما در همه چيز بهترين باشيد. همین جا از آقای کفاشیان می خواهم که بازیکنان ژیگول را به جام ملت ها ببرند.البته منظورم از ژیگول بازیکنان خوش تیپ و مرتب است.
تيم ملي فوتبال ما مرتبترين، آراسته ترين وخوش تیپ ترین تيم در جام ملتهاي آسيا باشد و هيچ تيمي به لحاظ آراستگي نبايد بهتر از ما باشد. تمام هزينههايش را هم ميدهيم. براي كارهاي بزرگ بايد اراده بزرگ داشته باشيم
|
|