نمایش پست تنها
قدیمی 10-16-2010
GolBarg GolBarg آنلاین نیست.
مدیر روانشناسی

سپاسها: : 1,221

2,009 سپاس در 660 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط bigbang نمایش پست ها
سلام اتفاقاً جای همچین چیزی خیلی تو فروم خالی بود نمیدونم چرا به فکر خودم نرسید !!
در هر صورت از اونجایی که هیچکس نخ نداده و از نظری ابراز نکرده و تصور من این هست که سر نخ همون ذاتی هست که آقا مهدی صحبت کرد و خانم مینا110(من حقیقتش گیج شدم ما این جا چند تا اسم مینا داریم یکی بهم کمک کنه) یک اشاره ای به فروید کرد از نظر من بیخیال فروید !!!
اصلاً جدی میگما بیاییم واقعاً یکبار این مسیری که برای تولید نظریه ها طی شده خودمون طی کنیم چطوره ؟؟
حالا نمیخوام نصیحت کنم !
و حالا در مورد ذات انسانها من حقیقتش نمیتونم همچین درکی نسبت به انسان داشته باشم چرا که اگر قرار بود ذات مبنای مقایسه و داوری شخصیت یک آدم باشه اونوقت زندگی و تجربه پس برای چی هست
قبول دارم که بعضی ها با وجود اتفاقاتی که براشون می افته هیچ تغییری نمیکنن و ما این طور تعبیر میکنیم که طرف ذاتاً اینطوری هست ولی اینجوری نیست در واقع همون طرفی که ما داریم ازش صحبت میکنیم انتخاب کرده که اینطور باشه
من معتقدم همه انسانها به غیر از مجانین و بیماران ذهنی که به طور مادر زاد فلج هستند در ظرف یکسانی برای امتحان و کسب تجربه اعم از گفتاری دیداری و رفتاری قرار میگیرند
در واقع به بیان ساده بگم من به تئوری تصمیم ها اعتقاد دارم
این تصمیم های ما هستند که به ما هویت میبخشند و در روابط متقابل هم تصمیم حکم فرماست
الان میرم پست بعدی که زیاد نشه !

سلام خوشحالیم اینجا هستید

راستش بیگی جان ما هم قرار نیست درباره نظریه فروید بحث کنیم ...فروید دید جبری نسبت به انسان داره و اینکه از اختیار انسان صحبتی نمی کند.البته پدر علم روانکاوی هست ومنم دوستش دارم

ما از اریک برن و مفاهیم بالغ و والد و کودک صحبت می کنیم....(بچه ها پست اول من وتاپیک هایی که گفتم یه نگاه بندازین)
خوب جمع شدیم که با توجه به دید مثبتی که نسبت به انسان داریم یه تحولاتی در خودمان ایجاد کنیم

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید