نمایش پست تنها
قدیمی 10-17-2010
ramin abi آواتار ها
ramin abi ramin abi آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 80

26 سپاس در 7 نوشته ایشان در یکماه اخیر

قهر مرفاوي از مس شايعه است

مديرعامل باشگاه صنعت مس کرمان گفت: مرفاوي از مس قهر نکرده است و از فردا تمرينات خود را با اين تيم از سر مي‌گيرد
فتح‌الله نژاد‌زماني امروز با اشاره به شايعه خداحافظي مرفاوي با تيم مس اظهار داشت: صمد مرفاوي يکي از مربيان خوب فوتبال است و مس توانسته است، با هدايت وي به جايگاه پنجم جدول دست يابد.
وي افزود: اين روند نتيجه‌گيري مس همچنان ادامه دارد و قطعا در بازي‌هاي آينده با شکست حريفان در رتبه‌هاي بالاتر قرار مي‌گيرد.
نژاد‌زماني تصريح کرد: مرفاوي پس از بازي نفت آبادان به دليل سفر به تهران نمي‌توانست در نشست خبري بعد از بازي حاضر شود چراکه ممکن بود از پرواز جا بماند.
وي خاطرنشان کرد: اين مربي هيچ‌گونه نارضايتي از اوضاع موجود در باشگاه ندارد و من خداحافظي و قهر اين مربي را از مس تکذيب مي‌کنم.
نژاد‌زماني بيان داشت: مرفاوي از فردا دوشنبه با حضور در تمرينات مس، تيم را براي ديدار جام حذفي با مسجد سليمان آماده مي‌کند.
همچنين سرپرست تيم فوتبال مس کرمان نيز در اين رابطه اظهار داشت: عدم حضور مرفاوي در نشست خبري بعد از بازي با نفت آبادان به دليل سفر وي به تهران براي دريافت طلب از باشگاه استقلال است.
ساسان موسوي تصريح کرد: اين مربي از حاشيه‌هاي موجود در کنار باشگاه گلايه‌مند و معتقد است، برخي خبرنگاران اجازه نمي‌دهند، وي به خوبي کار خود را در تيم مس ادامه دهد.
وي خاطرنشان کرد: اين امر نارضايتي‌هايي براي وي به وجود آورده است.
موسوي گفت: اما اين نارضايتي‌ها موجب قهر وي از تيم کرمان نشده و وي امشب براي انجام تمرينات مس به کرمان باز مي‌گردد.
صمد مرفاوي به دليل برخي از مشکلات با خبرنگاران در نشست خبري پس از بازي با نفت آبادان حاضر نشد و با سفر به تهران به شايعاتي مبني بر خداحافظي وي از مس که پيش از اين شنيده مي‌شد، قوت بخشيد.

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید