پرسپوليس دچار بدشانسي شده است
سرمربي سابق تيم ملي و پرسپوليس تهران گفت: تيم فوتبال پرسپوليس در ديدارهاي اخير خود بويژه در بازي با استقلال دچار بدشانسي شد و انصافا حق اين تيم شکست نبود.
''علي پروين'' که عصر دوشنبه براي تماشاي ديدار خيرخواهانه تيم منتخب ايران در جام جهاني 98 فرانسه با منتخب استان البرز به کرج آمده بود گفت: در شهرآورد 69 تيم فوتبال پرسپوليس بازي بسيار خوبي از خود به نمايش گذاشت اما نتوانست از موقعيت هاي خود به خوبي استفاده کند و اين تيم استقلال بود که با استفاده بهتر از موقعيت خود در دقايق پاياني توانست با يک گل به پيروزي برسد.
وي درخصوص ناکامي پنج هفته اخير تيم فوتبال پرسپوليس در رقابتهاي ليگ برتر نيز گفت: به نظر من تيم پرسپوليس دچار بدشانسي شده است، اين تيم از کادر فني و بازيکنان بسيار خوبي سود مي برد و در صورتي که بدشانسي از اين تيم روي برگرداند در ادامه بازيها يکي از مدعيان قهرماني در رقابتهاي ليگ برتر خواهد بود.
پروين ادامه داد: علاوه بر بدشانسي يکي ديگر از مشکلات تيم فوتبال پرسپوليس تعطيلي زياد رقابتهاي ليگ برتر است که اين موضوع براي بعضي تيم ها که ضعف داشتند فرصت و براي تيم هايي مانند پرسپوليس که در مسير خوبي قرار گرفته بودند به نوعي خلل بوجود آورد.
وي همچنين در خصوص برگزاري ديدار خيرخواهانه روز دوشنبه گفت: برگزاري چنين ديدارهايي کار بسيار ارزشمندي است که هر ساله يکي دو بار آقاي کريمي در کرج آن را برگزار مي کند که من نيز با کمال ميل و با علاقه در اين ديدارها حاضر مي شوم و هر کمکي از دستم برآيد انجام مي دهم.