نمایش پست تنها
قدیمی 10-19-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ابراز تمایل آقای گل برزیلی لیگ برتر برای بازی در تیم ملی /ادینهو: اگر بخواهید ایرانی می شوم!

اگر امکاناتش را فراهم کنند و بازی من در تیم ملی منع قانونی نداشته باشد و مربی تیم ملی ایران هم من را بخواهد کاملا برای بازی در تیم ایران آمادگی دارم. من چند سال است که در ایران زندگی می کنم و این کشور وطن دوم من است و نسبت به آن احساس مسئولیت می کنم. همانطور که برای مس و کرمان این احساس را دارم

سایت گل - در روزهای بی مهاجمی فوتبال ایران دردآور ترین نکته این است که ببینیم یکی از تاثیرگذارترین مهاجمان تیم های لیگ برتری یک خارجی است!لوسیانو ادر یا همان ادینهوی برزیلی تیم مس، از زمانی که به این تیم کرمانی آمد توانست حتی سرنوشت این تیم را تغییر دهد.

چه در آن فصلی که مس خیلی قدرتمند بود و با گلزنی ها و پاس های گل او به آسیا رفت و چه در فصلی که مس با هزارو یک مشکل مالی روبرو بود و اگر این بازیکن نبود چه بسا این روزها کرمانی ها تیمشان را در لیگ یک تشویق می کردند. اما ادینهو در سومین فصل حضورش در مس برخلاف خیلی دیگر از خارجی های لیگ ایران همچنان یک ستاره بی چون و چرای در مس کرمان است و حالا با هشت گل زده در صدر جدول گلزنان لیگ هم قرار دارد. جالب اینکه بیش از نیمی از تمامی گل هایی که او در طول سه فصل حضورش در مس به ثمر رسانده است از آن دسته گل هایی بوده است که این قابلیت را داشتند آرم برنامه های ورزشی شوند! درست همانند گلی که او این هفته به صنعت نفت زد و توپ با کاتی عجیب وارد دروازه هوری شد! ادینهو حالا ابراز علاقه هم می کند که برای تیم ملی ایران بازی کند. پیشنهادی که اگر جدی به آن پرداخته شود شاید سرنوشت تیم ملی را هم همانند سرنوشت تیم مس تغییر دهد.

کم هستند از این دست بازیکنان که این توانایی را دارند که گاهی به تنهایی مسیر حرکتی یک تیم را تغییر دهند! حالا که شباهت های فرهنگی مردم ایران و برزیل بیشتر هم شده است چه بسا یک برزیلی را هم در خط حمله تیم ملی ببینیم تا این تشابه ابعاد وسیع تری پیدا کند!

_ حالا به تنهایی در صدر جدول گلزنان هستی...
بعد از گلی که هفته قبل به پیکان زدم و چند هفته گل نزدن هایم را متوقف کردم با استرس کمتری بازی کردم. برای همین از موقعیت ها بهتر استفاده کردم. این اتفاق در بازی های آینده هم رخ می دهد.

_ دیگر هر تیمی برای مهار تو بیش از یک بازیکن را مامور می کند و قطعا این کار تو را سخت تر خواهد کرد؟
در بازی های قبلی هم این اتفاق افتاده بود اما این مسئله فضا را برای بازیکنان کنار من بیشتر فراهم می کند. مهم پیروزی مس است حالا چه من گل بزنم چه بازیکنان دیگر. اما برای آقای گلی برنامه دارم.

_ یکی از علل محبوبیت تو در کرمان همین تعصب جالبت به مس است که سه فصل را در اوج درخواست ها در این تیم ماندی. خیلی ها انتظار داشتند در ابتدای فصل به تیم دیگری بروی؟
من به زندگی در کرمان و مردمش کاملا انس گرفتم. شاید خیلی ها گمان کنند من به خاطر پول در کرمان ماندم اما در همین فصل هم خیلی تیم ها پول بیشتری می دادند. دلیل ماندن من در کرمان و مس اصلا مالی نبود و من به خاطر مسائل عاطفی بیشتر مس را ترجیح دادم تا مالی.

_ این مسائل عاطفی سبب نمی شود که به بازی در تیم ملی ایران هم فکر کنی؟
اگر امکاناتش را فراهم کنند و بازی من در تیم ملی منع قانونی نداشته باشد و مربی تیم ملی ایران هم من را بخواهد کاملا برای بازی در تیم ایران آمادگی دارم. من چند سال است که در ایران زندگی می کنم و این کشور وطن دوم من است و نسبت به آن احساس مسئولیت می کنم. همانطور که برای مس و کرمان این احساس را دارم.

_ ژاپنی ها هم چندین سال از آلکس برزیلی در تیم ملی کشورشان استفاده کردند و با او حتی به جام جهانی هم صعود کردند. فکر می کنی این اتفاق برای تو هم رخ دهد؟
در اروپا هم من دیدم مسعود اوزیل با تیم ملی آلمان روبروی ترکیه که زادگاهش بود بازی کرد. از این موارد زیاد در دنیا اتفاق افتاده است و دیگر این تمایل یک کشور است که از بازیکن کشور دیگر در تیم ملی اش استفاده کند. من فکر می کنم می توانم در تیم ملی ایران مفید باشم و به موفقیت های این تیم کمک کنم.لبته برای این اتفاق و ایرانی شدن من فقط نظر قطبی شرط نیست و خیلی جریان ها از جمله کارشناسان فوتبال و روزنامه ها باید برای این اتفاق نظر مساعد داشته باشند تا من پیراهن تیم ملی ایران را بپوشم. من هیچ گاه در تیم ملی برزیل بازی نکردم برای همین می توانم در ایران به تیم ملی دعوت شوم.