10-23-2010
|
 |
تازه کار
|
|
سپاسها: : 0
0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه کولانه
تمام اینها هست اما هزاران ناهنجاری و بدی و زشتی هم داریم واقعا داریم
چون خودم از این مردمم میگم و از تحقیر و توهین کردن نیست
مشکلات فرهنگی زیادی داریم اینقدر ناهنجاری میبینیم بعضی وقتها میگیم شاید حق دارند بعضی ها که حسابشون رو کرمانشاهی ها جدا میکنن میگن اقا نخواستیم اگه کرمانشاهی اینه ما کرمانشاهی نیستیم
ببین دارم میگم یه سری مشکلات واقعا هست ولی از اون طرف تبلیغات اشتباه هم باعث شده که به ناحق فکر کردن کرمانشاهی یعنی سر بردین
نه این اشتباهه تقصیر من و تو اونی که میگه نیست
اصلا یه پدیده بزرگ رو نمیشه راحت با یه عامل تحلیل کرد و بگیم مشکل فلان از فلانه
انواع مشکلات هست که بعضیش مقصر بنده ی همشهریم بعضیش از فقر و بیسوادیه
بعضیش از سیاستهای غلطه
بعضیش مال اون زمانهاست
بعضیش از 8 سال جنگه
بعضیش از رفتن کرمانشاهی های اصیله
بعضیش اصلا وجود نداره و دروغه
بعضی تنبلی کار به دستان امور فرهنگیه
بعضیش خستگی و تنبلی خود ماهاست
بعضی تعصبه
همه و همه ی اینها هست و بوده
اما من میگم خیلی ایرادی وارد نمیکنم به اونی که حسابش رو جدا میکنه از بقیه میگه اقا من کرمانشاهی نیستم
من نمیکنم
اما اگر کسی کرد اون رو خائن نمیدونم
و تا حدودی هم حق هایی بهش میدم
شاید اون اصلا خوبی ها و فرهنگ و موسیقی وشعر و پهلوانی و مرام کرمانشاهی ها رو توی کتابها و از زبان پدر مادرش و در بعضی محیطهای فعلی ندیده
فقط اونی رو دیده که توی خیابانه اونی که هست و من و تو هم دیدیدم
فرهنگ پایین تکریم ارباب رجوع
رو اون دیده ولی تهران دیده اگه شرکتی میره رئیس اونجا جلوش دولا راست میشه سرشم کلاه میذاره ها اما جلوش احترامشو میگیره
توی تهران کمتر میبینه کسی تف توی خیابان بندازه یا توی پیاده روهای شلوغ تهران حرفهای تهرانیها رو نمیشنوه که فحش دارن میدن یا ذکر میگن ولی توی شهر خودش همه با صدای بلند فحش ها و حرفهای نامربوط رو با صدای بلند میگن
تف کردن توی خیابان و فرهنگ شهرنشینی درصد خیلی خیلی کمش به پهلوی و جنگ و فقر ربط داره
به خودمون ربط داره
اخر نوشته م اعلام کنم که حرفهایی که زدم مستند نیست و مدرکی برای ارائه ندارم و یه بحث علمی و کاملا منطقی نیست تنها برداشت و حرف الانم بود ممکنه کاملا غلط باشه .
منتهی شاید وظیفه بنده و شماست که ادمهای موفق و خوبی بشیم دکتر بشیم استاد بشیم وکیل بشیم مهندس بشیم و منش درستی داشته باشیم
تا تصور غلط یا درستی اگر در مورد کرمانشاهی هست اصلاح بشه
با حرف زدن توی این تاپیک نمیشه
بنده تونسته م یه سایت خوب راه بندازم عملکردمم خوب باشه یه بخش هم برای کرمانشاه به نشان علاقم بهش راه بندازم
وظیفه دارم تحصیل کنم و ادم موفقی باشم
تو و تو و هم وظیفه دارین توی جایی که هستین عملکرد مثبت داشته باشین
با حرفهای قشنکگ نمیشه
باید کسی میاد ببینه بگه کرمانشاهی ها اینجا خوب دارند فعالیت میکنند فعالیت مثبت
مثلا متخصص برق خودرویی در سایت داشته باشیم کرمانشاهی که هیچ کجای نت پیدا نشه
مترجم اشعار فرانسویی در سایت داشته باشیم که لنگه-ش پیدا نشه
والا صحبت کردن از شلغم که چند صفحه ی این تاپیک رو به خودش اختصاص داد به درد من و تو و اون غیر کرمانشاهی نمیخره
بله اگر خواص شلغم بود خوب بود اما نبود ...
دوست دارم هر کسی در سنگری تخصص خودش رو نشون بده ..
کارزار توی این تاپیک نیست
توی بحث نیست
توی عمله
توی کارنامه-ست
من کارنامه م جز تشکیل جایی با جوی صمیمی و ادمهای بسیار نازنین و محترم خالی بوده و به درد نخورده
شما جبران کنید .
|
صحبت هامو با يه قدرداني شروع مي كنم
قدرداني از كسي كه كمترين آشنايي رو توي اين Forum من باهاشون دارم.
دانه كولانه (آقا كوروش)
از خودتون و فعاليتتون گفتيد و حتي به نوعي چوبكاري كرديد!
يه چيزي رو بي تعارف ميگم،توي اين دنياي مجازي براي كرمانشاهي جماعت كار بزرگي رو انجام دادي.
براي صحبت كردن متاسفانه از جوانهاي كرمانشاهي بخصوص آقايون،تصوير نه چندان مثبتي توي ذهن من نقش ميبست.
جواناني كه بي هدف در كوچه پس كوچه هاي شهر پرسه ميزنن(ميدونيد و درك ميكنيد منظور من رو)
اما اينجا با خوندن چند صفحه از اين تاپيك، تصوير ذهني من كاربر تازه وارد كلي عوض شد.
شايد به نظر شما اومديم اينجا 4 تا حرف آبكي ميزنيم(حتي از شلغم گفته شده)،اما كوروش جان گرد اومدن اين آدما با مديريت شما، بدون اينكه خودتون متوجه باشيد،باعث شده خانومX يا آقاي Y با ديد بهتري پا به اين جمع بذاره و اجتماع كرمانشاهي ها رو بشناسه.
اگه با شندين اين جمله " كه كرمانشاهي ها سر ميبرن و اهل دعوان" سرخ و كبود ميشيم و آمپر ميچسبونيم تا به طرف بفهمونيم كه همه!! اينطوري نيستن،بدون اينكه شما متوجه باشي يه Link از اين تاپيك بهش ميديم كه بفهمه همه ما قمه به دست نيستيم!!
درسته به خونگرمي با مرامي معروفيم، اما تا دوست غريبمونو به شهر كرمانشاه ميبريم با برخورد 4 تا جوون كه از نا كجا آباد(منظورم به تنهايي مكان نيست،حتي هويت و خونواده هم هست) پاشون به كرمانشاه باز شده، حركات و صحبت هاي زشتشون مواجه ميشن، چي از كرمانشاهي تو ذهنشون ميمونه!
ايراني جماعت هم، نگرش منفيش به نگرش مثبتش هميشه غالبه!
يه درد دل كنم باهاتون.
اوايل خرداد بود كه اومدم كرمانشاه. يكي از دوستامم باهام اومد.
توي پاركينگ شهرداري ماشينو پارك كردم. يه ماشين ديگه كه رانندش از اين جوونهاي قلدر بود با خونوادش دنبال جاي پارك ميگشت.
من بعد از اينكه از ماشين پياده شدم اين آقا!! با خونوادش!! شروع به دادن فحش هاي ركيك!!! به من و دوستم كردن!!
علت به گفته خود اين آقا : وختي ي جوآن رشيدي مثِ مَ ميني،غلط اضافي مُكُني كه جلوتر اَ مَ پارك مُكُني!
با خونوادش كه چند تا خانوم بودن ميخنديدن!
.
.
.
علت مهاجرت خيلي از كرمانشاهي ها همينه......
شهر من پر شده از اين آدمها!!!
من خودم يك شهرستاني ومهاجر به حساب ميام كه ساكن تهران شدم.
شخصيت و هويت و تفكرات قومي خودم رو دارم،اما يك شهروند تهراني هستم، پس بايد خودم رو با سطح شعور شهري و اجتماعي اين شهر هماهنگ كنم.
اما متاسفانه در شهر من،شهر بي در و پيكر من! به اين موضوع اهميت داده نميشه.
همه از اطراف به اين شهر هجوم آوردن بدون اينكه بخوان فرهنگ شهر نشيني در كرمانشاه رو رعايت كنن!!
فرهنگ خودشون رو غالب بر اين شهر بيچاره كردن!
پر از فرهنگ ها مختلف، يك هرج و مرج كامل!
به خدا دلم آتيش ميگيره، وقتي ميبنم هر سري كه ميرم كرمانشاه، وضعيتش از قبل هم تاسف بار تر شده!
هيچ چيزي توي اين شهر رو به پيشرفت نيست!
واسه يه مغازه جديد كه باز ميشه،واسه اون پل و اتوبان كلي ذوق زده شدم!
به خدا حق مردم كرمانشاه اين نيست!
از فقر گفتي،راست ميگي
فقر مالي به دنبالش فقر فرهنگي مياره.
اما يه تجربه.
براي بازسازي يكي از شعبات بانك پارسيان،كرمانشاه اومدم
در به در دنبال كارگر ساختموني ميگشتيم.
نبـــــــــــــــــــود!!
هيچ كس كار نميكرد!!
توي شهر هاي ديگه ما به كارگر ساعتي 3000 تومان ميديم .. كرمانشاه با 10000 نيومدن!!
آخر سر كارگر از تهران آورديم!!!!!
اين رو براي من با اون همه بيكاري جوونها چطوري توجيح ميكنين!!!!
با همه اتفاقات بد، دلم داره پر ميكشه كه بتونم اين ماه حتي شده 2_3 روز بيام كرمانشاه!
جزء آرزوهامه كه يه بار ديگه بتونم برم سمت گَََرَبان.
يه چيز جالب بگم كه توي ذهن من ثبت شد
وارد تبريز كه ميشي ، متن پلاكارد خوش آمدگويي به اين شهر فكر ميكني چيه؟؟!!
به شهر بي گدا خوش آمديد!!!!
به اميد اينكه يه روز كرمانشاه هم بشه همون كرمانشاه واقعي كه خودش و مردمانش لياقت دارن
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|