سلام و دردود زیاد خدمت منالیل خاک پاک کرماشان
بحث جالبی راه افتاده که خوشبختانه اطلاعات فردی رو بالا میبره منم به عنوان یه عضو کوچک و یه شهروند کرد کرمانشاهی یه سری انتقادات میکنم به بحثی که راه افتاده اما قبلش
پیش از آنکه بیاندیشی تا چه بگویی بیاندیش که چه می گویم...
از تاریخچه کردی کرمانشاهی و فارسی کرمانشاهی گفتین خیلی ممنون بازم میگم اطلاعات خوبی در اختیارمان قرار دادین
آگاهی از گذشته یه کلیده برای آینده ولی افتخار به گذشته در حالت کلی میگم نه فقط گذشته زبان دردی از مشکلات امروز حل نمیکنه
حالا مشکل امروز ما چیه ؟مشکل امروز مرگ گویش کردی کرمانشاهیه
گویشی که از اجدادمان رسیده و الان پدر ومادرای ما دارن باهاش تکلم میکنن و تعداد کمی از هم نسلی های ما هم صحبت میکنن حضورش داره کمرنگ میشه بچه های نسل های بعد مطمئنا هیچی از این گویش نمیدانن
یه راهکاری بگیم که اگه یه بچه ای توی خیابان کردی حرف زد و مادرش زد توی دهنش که چرا کردی حرف میزنی (از رو هوا نمیگم با چشم های خودم دیدم)بتوانیم جلوی او مادر در بیایم که کاری که داری میکنی باعث مرگ فرهنگت میشه داریپاره تنتو بیگانه میکنی داری کاری میکنی که وقتی بزرگ شد از خودش هیچی نداشته باشه فارسی حرف زدن هنر نیست از خود بیگانگی هنر نیست توی مدرسه با بچه ها فارسی حرف میزنن تو خیابان توی خانه تو رسانه های جمعی همه جا شده فارسی پس کجا باید فرهنگ زبانی خودمانه نشان بدیم
با تاریخچه کسی بهمان نگاهم نمیکنه خدا بیامرزه شاعری که گفت دو صد گفته چو نیم کردار نیست حالا اگه درست گفته باشم
من نمیدانم فارسی کرمانشاهی قدمتش چقدره و یا اینکه اصلا قدمتی داره یا نه ولی تا اونجایی که پرسیدم تا قبل از اینکه شهرنشینی تو کرمانشاه رواج داشته باشه کسی فارسی صحبت نمیکرده کردی همه هم کرمانشاهی نبوده هر کسی با توجه به کردی که تو منطقه اش رواج داشته صحبت میکرده ولی چه بخوایم چه نخوایم الان داریم فارسی صحبت میکنیم منم که دارم شعار میدم که چرا کردی حرف نمیزنیم خودم دارم فارسی کرمانشاهی حرف میزنم
هیلدا خانوم عزیز
اولا از اینکه دارین میاین کرمانشاه تبریگ میگم خدا کنه خیلی بهت خوش بگذره دوما کسی هم به شما نباید خرده بگیره که چرا کردی صحبت نمیکنید مگه ما همه ایرانی نیستیم و زبان معیار ما فارسی نیست پس اگه کسی فارسی صحبت نکرد باید بگیم ایرانی نیست ما انسان ها هر چی که هستیم باید تو جایگاه خودمان بهترین و نمونه باشیم
اما با حرفای فرانک خانوم و اسی خان هم موافقم اگه قراره بحث کنیم بیایم راهکار بگیم که چکار کنیم مشکلاتمان کمتر بشه
حرفایی که گفتم علمی نبود ولی حرف دلم بود خدا خیر دنیا و آخرته نصیب اونی کنه که ای تایپیکه راه انداخت که حداقل یه ذره دلم سبک بشه یه دست هیچ وقت صدا نداره ولی وقتی همه باهم باشیم شاید یه کاری برای شهرمان کردیم متاسفانه تو شهرمان چه به شراب بشینیم و چه به نماز وایسیم هر دو یکیه همه داریم تو آتیش بی فرهنگی میسوزیم
اول حرفام یه جمله گفتم از دکتر شریعتی بازم تکرارش میکنم
پیش از آنکه بیاندیشی تا چه بگویی بیاندیش که چه میگویم...
راستی امروز آمدم تو سایت چیزای جدید دیدم رنگ آقا مهدی عوض شده یعنی رنگ کاربریشان
جایی هم اعلام نشده منم مجبورم اینجا تبریک بگم تقصیر من نیست آقا مهدی امیدوارم بیشتر ازشما پیشرفت ببینیم
ولی خدا وکیلی حالا که مدیر شدین بگین بچه کجایین یکی از اصول مدیریت صاف و صادق بودنه 
از بچه های غایب هم که خبری نیست باور کنین دو ساعت دیگه امتحان الگوریتم
دارم ولی غیبت بازی در نیاوردم