10-23-2010
|
 |
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال 
|
|
سپاسها: : 4,552
4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
درود بر کردان و کرمانشاهیان 
هیلدا خانوم اینهای که در چند پست پایین گفتید فقط مختص به کرمانشاه نیست. متاسفانه اکثر گویش های ما دچار همچین عارضه ایی شدن البته ترک و عرب ها هنوز زیاد اینجوری نشدن البته این تصور من طی چند سالی است که چند جایی رفتم وخیلی جاها هم نرفتم. تو لر (لرستان و قسمتهایی از خوزستان ) تو بلوچستان شمال (مازندران گلستان گیلان) و ..
بنظر تون چه باید کرد؟
یک مسئله دیگه این که روزی شما اومدید تو کرمانشاه به اتفاق دوستتون و اون برخورد شد در جاهای دیگر هم هست ی چسز فراگیر شده متاسفانه اما تو تهران (ارادت خدمت همه تهرانی های) هم هست اما نه اینکه اینقدر بزرگه و معمولا بی تفاوت کمتر به چشم میخوره.
اسی جان این هم یک درد دل هستش نه درد دل خون دل هستش. با نظرت موافق نیستم.
من خودم از سال 80 تا 83 ی پام همیشه تو کرمانشاه بوده بعضی از شهر ها رو رفتم حتی همین الان دوتا از دوستای صمیم اونجان همیشه باهاشون در ارتباطم. درسته از 83 تا حالا نیومدم کرمانشاه اما دوستانم راضی هستند و خوب بوده. همه جا این مشکلات هست بقول معروف به خاطر ی بی نماز مسجد رو نمی بندند.
چیز های خوب رو ببینید و نشون بدید درسته که متاسفانه از خودم میگم یعنی من عادت کردم فقط منفی ها رو ببینم نیمه پر لیوان رو نمی بینم .
برای ساخت یک شهر خوب از خودمون باید شروع کنیم یک مسئله کاملا ملموس اگه زباله ای در دست داشته باشید و بخواهید بروید اونور خیابان که سطل زباله هست زباله رو بندازید آیا متوجه نگاه سنگین اطرافیان نمیشید؟
خب خیلی طولانی شد
آها آناهیتا خانوم سپاسگزار این رنگ ها و عناوین مهم نیست مهم اینه که در پی سی خیلی چیزها یاد گرفتم و خواهم گرفت. از این بابت خوشحالم.
بقیه سوالاتتون باشه بعد جواب میدم 
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|