نشست مطبوعاتي باشگاه سپاهان
سرمربي باشگاه سپاهان اصفهان گفت: هندبال سپاهان در جام باشگاههاي آسيا با ناداوري از اين مسابقات حذف شد.
امير قلعهنويي در نشست مطبوعاتي باشگاه سپاهان که امروز در اصفهان برگزار شد، ابتدا با تبريک به مسئولان و کادر فني و همچنين بازيکنان ذوبآهن مبني بر موفقيت اين تيم در ليگ قهرمانان و رسيدن به فينال، اظهار داشت: سپاهان باشگاه بزرگي است. اين تيم با 64 سال سابقه، در گذشته هم تيم بزرگي بوده است. در حال حاضر هم سپاهان جديد افتخار باشگاهداري ايران محسوب ميشود.
وي با اعلام اينکه سپاهان تا به حال توانسته در رشتههاي مختلف موفقيتهاي زيادي کسب کند، افزود: اعتقاد دارم اصفهان غير از پايتخت فوتبال، پايتخت باشگاهداري در ورزش ايران است. باشگاههاي اصفهاني در تمام رشتهها عالي کار ميکنند. همانطور که در هندبال، تيم سپاهان در جام باشگاههاي آسيا با ناداوري حذف شد.
قلعهنويي با اشاره به اينکه به عنوان يک عضو کوچک سپاهان به حضور در چنين باشگاه پرعظمتي افتخار ميکند، تأکيد کرد: فوتبال در سپاهان جايگاه ويژهاي دارد. مديريت اين تيم با برنامهريزي که ساليان سال در حال انجام آن است، توانسته تيم را به نقطه کنوني برساند.
وي در مورد همکاري با محمود کريمي، دستيارش در سپاهان، گفت: او بازيکن بزرگي بوده که در همکاري يک سال و نيم با وي، چيزهاي زيادي آموختم.
قلعهنويي در خصوص ارتباط کادر فني با مسئولان باشگاه، گفت: ارتباط خوبي در اين ميان حاکم است. ساکت در مواقعي که تيم شکست خورده و کمک ميخواهد، در تمرين حاضر ميشود و با تمام وجود به سپاهان کمک ميکند؛ در حالي که در مواقعي که تيم به پيروزي رسيده است، کمتر شاهد حضور وي هستيم که اين نکته براي من مهم و جالب توجه است.
وي همچنين در مورد همکاري يک سال و نيمهاش با باشگاه سپاهان گفت: واقعيت اين است که اين مدت حضور از دوران خوب ورزشيام محسوب ميشود و از اين حضور در باشگاه سپاهان احساس خوبي دارم.
قلعهنويي همچنين درباره حضورش در کميته فني تيمهاي ملي اظهار داشت: به عنوان نماينده باشگاه سپاهان در اين کميته هستم و نقطهنظراتم را مطرح ميکنم. اميدوارم تيم ملي در جام ملتهاي آسيا، تيم ملي در گوانگجو و تيم ملي نوجوانان در ازبکستان با کسب نتايج خوب موجبات دگرگوني در فوتبال ايران را فراهم کنند.
منبع : سايت www.football3.ir
89/8/2