آنجلوتي: از تمديد قرارداد روني با منچستر تعجب نكردم
به باور سرمربي تيم فوتبال چلسي، تمديد قرارداد مهاجم 24 منچستر يونايتد اتفاقي غيرعادي نبوده است.
کارلو آنجلوتي اظهار داشت: واقعا از تمديد قراردادم وين روني با منچستر شگفتزده نشدم. همه، از کارشناسان و هواداران، ميدانند از چه قابليت زيادي برخوردار است.
اين مربي ايتاليايي که در يک سال گذشته زمام امور استامفوردبريجيها را برعهده داشته است، افزود: تمديد قرارداد او براي 5 سال ديگر جاي تعجب ندارد. از اين حرکت ميتوان تعبيرهايي کرد. به عنوان مثال که از بودن در اولدترافورد و همراهي سرخپوشان به واقع احساس خشنودي ميکند. منچستريها هم خوشحالند بازيکن خارقالعادهشان را حفظ کردند.
وي در مورد اينکه چرا مهاجم 24 ساله نظرش را براي ترک تيم ناگهان تغيير داد، عنوان کرد: اين سئوال را من نبايد جواب بدهم. من که نظرم را عوض نکردم. وين روني است که حرفش را تغيير داده است.
روني که از چند فصل است براي شياطينسرخ توپ ميزند، پس از يک هفته هياهو و اعلام مخالفت با ماندن، روز جمعه در اقدامي عجيب، قراردادش را که تا سال 2012 بود، تا سال 2015 تمديد کرد.
در يک هفته گذشته، آنجلوتي از جمله افرادي بود که براي جذب روني ابراز تمايل کرد.
منبع : سايت www.football3.ir
89/8/2