كفاشيان: هيچ صحبتي درباره تغيير قطبي انجام نشده است
رئيس فدراسيون فوتبال گفت: تاکنون صحبتي راجع به تغيير و تعويض کادر فني تيم ملي نشده و از قطبي حمايت کامل انجام خواهيم داد.
علي کفاشيان درباره سفر به مالزي اظهار داشت: مانند دورههاي گذشته، در ردههاي بالا قرار داريم. البته مشکلاتي در ساختار ورزشگاهها داريم که بايد آنها را برطرف کنيم.
وي ادامه داد: براي سال آينده بايد تمام تلاش خود را انجام دهيم تا نقاط ضعف را برطرف کنيم. تمامي باشگاه ها بايد استاندارد شوند. اين برنامهها به سود فوتبال ايران است. ميتوانيم با دقت و برنامه به ردههاي بالاي فوتبال اسيا راه يابيم.
رئيس فدراسيون در مورد صعود ذوبآهن به فينال ليگ قهرمانان آسيا، عنوان کرد: صعود ذوبآهن نشان دهنده بالا رفتن سطح کيفي ليگ است. باشگاههاي ايران لياقت حضور در فينال ليگ قهرمانان آسيا را دارند. بايد خود را باور کنيم که به استاندارهاي بالا رسيدهايم و در سالهاي آينده پيشرفت بيشتري داشته باشيم.
کفاشيان افزود: ما حتي پيشنهاد برگزاري فينال ليگ قهرمانان را داديم. AFC از بين ما، ژاپن و کرهجنوبي، ژاپن را به عنوان ميزبان معرفي کرد. شايستگي ذوبآهن نشاندهنده زحمات آنها است. به بنهمام اعلام کردهايم که ميتوانيم در هر مسابقهاي ميزبان شويم و هر رقابتي را برگزار کنيم.
رئيس فدراسيون فوتبال درباره حضور محمدرضا خلعتبري، مهاجم ذوبآهن در تيم اميد تصريح کرد: با اميرحسين پيرواني جلسه داشتم. به او گفتم که ذوبآهن را مانند تيم ملي بدانيد و با آنها هماهنگ باشيد و تصميمي را اتخاذ کنيد که به سود ذوبآهن است.
وي با اشاره به صحبت منصور ابراهيمزاده، سرمربي ذوبآهن، مبني بر اينکه مردم درباره حضور خلعتبري در تيم اميد تصميم بگيرند، تاکيد کرد: مطرح کردن اين صحبتها صحيح نيست. 2 مربي بايد با يکديگر جلسه برگزار کنند و تصميم نهايي را بگيرند. پيرواني هم اعلام کرده شرايط ذوبآهن برايم مهم است. معتقديم ذوبآهن بايد با تمام نيرهاي خود در ديدار پاياني حاضر شود.
کفاشيان در پاسخ به اينکه وضعيت افشين قطبي در تيم ملي پس از جام ملتها چگونه است، يادآور شد: پس از جلسه کميته فني نيز گفتم که اکنون فقط به فکر جام ملتها هستيم و تمام حمايت خود را انجام ميدهيم و پس از جام ملتها تصميمگيري خواهيم کرد. برخي رسانهها مسائلي را مطرح کردند؛ اما نبايد به آنها توجه کنيم. بايد فقط حمايت از تيم ملي را در دستور کار قرار دهيم.
رئيس فدراسيون فوتبال خاطر نشان ساخت: به هيچ عنوان به فکر تعويض يا تغيير در کادر فني تيم ملي نيستيم. تا کنون هيچ صحبتي نيز در اين زمينه انجام ندادهايم.
وي درباره صحبت حبيب کاشاني، سرپرست باشگاه پرسپوليس مبني بر اينکه کرانچار را براي تيم ملي پيشنهاد داده بود، عنوان کرد: چنين موضوعي يادم نيست؛ هرچند هر پيشنهادي را بررسي و نظرات افراد مختلف را دريافت ميکنيم.
کفاشيان درباره مذاکره با مسئولان آلماني براي برگزاري ديدار دوستانه با اين تيم، گفت: اطلاعي از اين موضوع ندارم. البته گروه فرهنگي بانوان آلماني زماني که مالزي بودم، به ايران سفر کردند و شايد مذاکرات با آنها بوده است.
وي در خصوص سفر به سوئيس براي اجلاس فيفا و مطرح کردن بحث يک ميليون دلار ايران که بلوکه شده است اظهار داشت: موضوع بلوکه شدن پول ايران به فيفا ارتباطي ندارد. جلسهاي را جداگانه با بانک مرکزي و مسئولان فدراسيون برگزار کردهايم تا بتوانيم آن را از راههاي قانوني پيگيري کنيم.
کفاشيان ادامه داد: کميتههاي مختلف در اين اجلاس تشکيل ميشود. من نيز که عضو کميته فوتسال و فوتبال ساحلي هستم، شرکت خواهم کرد. پيشنهادهايي از جمله جدايي کميته فوتبال ساحلي از فوتسال و ميزباني ايران براي جام جهاني فوتسال دارم.
وي راجع به متن استعفاي صفايي فراهاني از عضويت در کميتههاي اجرايي و مسابقات AFC تصريح کرد: اين استعفا خيلي وقت رخ داده بود. انتخابات جديد اين کميته 2 ماه آينده برگزار خواهد شد و بايد تلاش کنيم تا ايران صاحب کرسي شود. اگر ايران در اين کميتهها کرسي نداشته باشد، جايگاهش ضعيف ميشود.
منبع : سايت www.football3.ir
89/8/2