نمایش پست تنها
قدیمی 10-26-2010
ramin abi آواتار ها
ramin abi ramin abi آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 80

26 سپاس در 7 نوشته ایشان در یکماه اخیر

حقيقي: فرياد دايي بر سرم طبيعي بود

دروازه‌بان پرسپوليس در مورد فرياد دايي در جريان مسابقه با ذوب‌آهن گفت: در يک صحنه اشتباه کردم و دايي با فريادش به من تذکر داد که اين امري طبيعي است.

عليرضا حقيقي پس از برتري 2 بر صفر مقابل ذوب آهن اظهار داشت: 4 روز تمرينات فشرده را پشت سر گذاشتيم. از ذوب آهن شناخت کافي داشتيم و مهاجمان اين تيم را به خوبي مي‌شناختيم. برد شيريني بود و به حقمان در اين ديدار رسيديم.
وي درباره داوري اين مسابقه عنوان کرد: بعيد مي‌دانم داور به نفع ما سوت زده باشد. البته صحنه پنالتي را نديدم چون دور بودم، اما نوروزي گفت که پنالتي درست بوده است.
حقيقي ادامه داد: هر زمان که از داوري سود برديم ضرر هم کرديم، اما پيروزي برابر ذوب‌آهن حق ما بود. تيم بزرگي را شکست داديم و با اين برد براي ساير تيم‌ها که در آينده با آنها بازي داريم خط و نشان کشيديم. از شرايط سخت خارج شديم و خوشحالم که پس از هفته‌ها بعد از دقيقه 90 گل نخورديم و دروازه‌مان بسته ماند.
وي در مورد فرياد دايي در جريان مسابقه بر سرش گفت: اين چيزها در فوتبال طبيعي است و عجيب نيست. در آن صحنه اشتباه کردم و دايي با فريادش به من تذکر داد. ديديد که پس از پيروزي من خوشحالي‌ام را با دايي تقسيم کردم.

منبع : سايت www.football3.ir
89/8/4

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید