نمایش پست تنها
قدیمی 10-28-2010
ramin abi آواتار ها
ramin abi ramin abi آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 80

26 سپاس در 7 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ليگ براي تيم اميد هم بايد تعطيل مي‌شد

سرمربي تيم فوتبال اميد کشورمان با انتقاد از وضعيت اردوي اين تيم در آستانه بازي‌هاي آسيايي گوانگجو گفت: سازمان ليگ بايد به اندازه تيم بزرگسالان به تيم اميد بها مي‌داد و با تعطيلي ليگ شرايط برگزاري اردوي کامل اين تيم را فراهم مي‌کرد.

غلامحسین پیروانی افزود: با برنامه‌ریزی‌هایی که داشتیم امیدوار بودیم حداقل در آخرین مرحله اردوی تیم امید تمام بازیکنان باشگاه‌ها را در اختیار داشته باشیم و بتوانیم تمرینات تاکتیکی و هماهنگی را انجام دهیم اما با برنامه‌ریزی سازمان لیگ فرصت دو هفته‌ای تا زمان اعزام را از دست دادیم.
پیروانی تصریح کرد: از عزیزالله محمدی و فدراسیون فوتبال انتظار داشتم همانطور که برای مسابقات غرب آسیا دو هفته لیگ را تعطیل کردند برای تیم امید هم اهمیت قائل می شدند و حداقل می توانستیم در این اردوی آخر تمام بازیکنان را در اختیار داشته باشیم.
وی یادآورشد: متاسفانه در تمام اردوهای گذشته هم با مشکلات اینچنینی روبه‌رو بودیم و نتوانستیم تمام نفرات دعوت شده را بطور کامل در اختیار داشته باشیم اما من هرگز اعتراضی نکردم چرا که اعتقاد دارم نفرات خوب و شایسته‌ای را در اختیار داریم و این تیم می تواند در بازی‌های آسیایی حضور موفقی داشته باشد.
سرمربی تیم فوتبال امید با بیان اینکه "اهل بهانه جویی نیستم و به خاطر مسئولیتی که پذیرفتم از بسیاری نامهربانی‌ها نسبت به تیم امید چشم پوشی کردم"، اظهار داشت: در طول 6 ماه گذشته با انواع مشکلات از جمله خروج از کشور بازیکنان و مشکلات تحصیلی بازیکنان گرفته تا همکاری نکردن برخی باشگاه‌ها روبه‌رو بودیم اما هرگز این مشکلات را بزرگنمایی نکردیم و اجازه ندادیم تیم وارد حاشیه شود.
"انتظارات از تیم امید باید مطابق شرایطی باشد که برای این تیم فراهم شده است"، پیروانی این جمله را گفت و تاکید کرد: البته تمام مسئولیت نتایج تیم امید در بازی‌های آسیایی با من است و هر نتیجه‌ای در این مسابقات رقم بخورد من پاسخگوی آن خواهم بود اما اذعان می کنم برنامه تدارک تیم امید مطابق خواست و انتظارات ما نبود.
وی در خصوص اظهارنظر برخی کارشناسان و مربیان مبنی بر اینکه تیم امید بهتر است نظیر دیگر تیم‌های آسیایی بدون بازیکنان بزرگسال خود در بازی‌های آسیایی شرکت کند، گفت: این شرایط برای فوتبال ایران صدق نمی کند چون در کشور ما فدراسیون به دنبال نتیجه گیری است و اگر مربی نتواند در مسابقات موفق شود در هواپیما او را برکنار می کنند!
سرمربی تیم امید تاکید کرد: ما در بازی‌های آسیایی بدنبال کسب مدال هستیم و برای رسیدن به این هدف از تمام پتانسیل خود استفاده خواهیم کرد و این امتیازی است که در اختیار تمام تیم‌ها قرار دارد و آنها در به کارگیری از بازیکنان بزرگسال مختارند.
پیروانی در پایان درخصوص پیش بینی نتایج تیم امید در بازی‌های آسیایی گفت: من بارها گفته‌ام این تیم پتانسیل بالایی دارد و می توانیم در بازیهای آسیایی جزو تیم های برتر آسیا قرار بگیریم.

منبع : سايت www.football3.ir
89/8/6

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید