ليگ براي تيم اميد هم بايد تعطيل ميشد
سرمربي تيم فوتبال اميد کشورمان با انتقاد از وضعيت اردوي اين تيم در آستانه بازيهاي آسيايي گوانگجو گفت: سازمان ليگ بايد به اندازه تيم بزرگسالان به تيم اميد بها ميداد و با تعطيلي ليگ شرايط برگزاري اردوي کامل اين تيم را فراهم ميکرد.
غلامحسین پیروانی افزود: با برنامهریزیهایی که داشتیم امیدوار بودیم حداقل در آخرین مرحله اردوی تیم امید تمام بازیکنان باشگاهها را در اختیار داشته باشیم و بتوانیم تمرینات تاکتیکی و هماهنگی را انجام دهیم اما با برنامهریزی سازمان لیگ فرصت دو هفتهای تا زمان اعزام را از دست دادیم.
پیروانی تصریح کرد: از عزیزالله محمدی و فدراسیون فوتبال انتظار داشتم همانطور که برای مسابقات غرب آسیا دو هفته لیگ را تعطیل کردند برای تیم امید هم اهمیت قائل می شدند و حداقل می توانستیم در این اردوی آخر تمام بازیکنان را در اختیار داشته باشیم.
وی یادآورشد: متاسفانه در تمام اردوهای گذشته هم با مشکلات اینچنینی روبهرو بودیم و نتوانستیم تمام نفرات دعوت شده را بطور کامل در اختیار داشته باشیم اما من هرگز اعتراضی نکردم چرا که اعتقاد دارم نفرات خوب و شایستهای را در اختیار داریم و این تیم می تواند در بازیهای آسیایی حضور موفقی داشته باشد.
سرمربی تیم فوتبال امید با بیان اینکه "اهل بهانه جویی نیستم و به خاطر مسئولیتی که پذیرفتم از بسیاری نامهربانیها نسبت به تیم امید چشم پوشی کردم"، اظهار داشت: در طول 6 ماه گذشته با انواع مشکلات از جمله خروج از کشور بازیکنان و مشکلات تحصیلی بازیکنان گرفته تا همکاری نکردن برخی باشگاهها روبهرو بودیم اما هرگز این مشکلات را بزرگنمایی نکردیم و اجازه ندادیم تیم وارد حاشیه شود.
"انتظارات از تیم امید باید مطابق شرایطی باشد که برای این تیم فراهم شده است"، پیروانی این جمله را گفت و تاکید کرد: البته تمام مسئولیت نتایج تیم امید در بازیهای آسیایی با من است و هر نتیجهای در این مسابقات رقم بخورد من پاسخگوی آن خواهم بود اما اذعان می کنم برنامه تدارک تیم امید مطابق خواست و انتظارات ما نبود.
وی در خصوص اظهارنظر برخی کارشناسان و مربیان مبنی بر اینکه تیم امید بهتر است نظیر دیگر تیمهای آسیایی بدون بازیکنان بزرگسال خود در بازیهای آسیایی شرکت کند، گفت: این شرایط برای فوتبال ایران صدق نمی کند چون در کشور ما فدراسیون به دنبال نتیجه گیری است و اگر مربی نتواند در مسابقات موفق شود در هواپیما او را برکنار می کنند!
سرمربی تیم امید تاکید کرد: ما در بازیهای آسیایی بدنبال کسب مدال هستیم و برای رسیدن به این هدف از تمام پتانسیل خود استفاده خواهیم کرد و این امتیازی است که در اختیار تمام تیمها قرار دارد و آنها در به کارگیری از بازیکنان بزرگسال مختارند.
پیروانی در پایان درخصوص پیش بینی نتایج تیم امید در بازیهای آسیایی گفت: من بارها گفتهام این تیم پتانسیل بالایی دارد و می توانیم در بازیهای آسیایی جزو تیم های برتر آسیا قرار بگیریم.
منبع : سايت www.football3.ir
89/8/6