نمایش پست تنها
قدیمی 10-28-2010
ramin abi آواتار ها
ramin abi ramin abi آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 80

26 سپاس در 7 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سرمربي پيکان: با شرط جذب چند بازيكن جديد، به پيكان آمدم

سرمربي تيم فوتبال پيکان گفت: مصدوميت بازيکنان، مهمترين مشکل پيکان است و من با شرط گرفتن چند بازيکن جديد در نيم‌فصل به اين تيم آمدم.

حميد عليدوستي پيشرفت فني تيم فوتبال پيکان قزوين از زماني که سرمربي اين تيم شده را قابل توجه دانست و اظهار کرد: روند ما در هفته گذشته مثبت بوده و ما سعي کرديم بازيکنان را از بحران روحي ناشي از نتايج ضعيف گذشته، خارج کنيم. ما در روزهاي اول خيلي کار کرديم و براي بهتر شدن فرصت کمي هم داشتيم. پس از چهار روز بايد مسابقه ديگري را برگزار کنيم که در اين اوضاع و احوال بحث ريکاوري فيزيکي بازيکنان هم مطرح است. تمام اين‌ها را به تعداد قابل توجه مصدومان تيم هم اضافه کنيد که سرجمع از مشکلات زياد ما حکايت دارد.

وي افزود: در نيمه نخست بازي مقابل صبا عملکرد خوبي داشته و پيروز از ميدان خارج شديم. در مدت اخير روي نقاط ضعف‌مان کار کرديم. نکته مهم انگيزه و ميل به پيشرفت در بازيکنان است که ما را به آينده بهتر اميدوار مي‌کند. تعداد بازيکنان مصدوم باعث شده روي جايگزين نفرات مختلف بيشتر کار کنيم؛ به طور مثال همان دو مهاجمي که مقابل صبا به ميدان رفتند را براي بازي اين هفته نداريم چون يکي از آنها مصدوم و ديگري از زمين اخراج شد. برنامه اصلي سازندگي تيم ما در تعطيلات نيم‌فصل خواهد بود کما اينکه مي‌خواهيم در چند بازي باقيمانده تا اين زمان را هم با قدرت به ميدان رويم تا کمترين امتيازات از دست رفته را داشته باشيم.

عليدوستي در ارزيابي‌اش از بازي با صنعت نفت، گفت: بازي بسيار سختي مانند تمام مسابقات ليگ است. بچه‌هاي جنوب فوتبال تکنيکي، شاداب و رواني را ارايه مي‌کنند و در بازي‌هاي اخير هم نتايج فوق‌العاده‌اي گرفته‌اند. حضور نفت در رده پنجم جدول شايستگي اين تيم را به اثبات مي‌رساند اما تلاش مي‌کنيم با برنامه‌هايي که داريم و اميد به اجراي آنها در زمين، نتيجه لازم را بگيريم.

وي با بيان اينکه پيکان در نيم فصل با جذب چندين بازيکن جديد، تقويت خواهد شد، تصريح کرد: پيکان را تيم خودم مي‌دانم. در سال اول حضور حرفه‌اي هم به عنوان سرمربي پيکان در ليگ به رغم مشکلات زيادي که داشتيم توانستيم پنجم شويم و سال بعد از آن هم هفتم شديم. اکنون هم که پيشنهاد مربيگري اين تيم را قبول کردم بخاطر کمک به تيم سابقم بود. من با شرط گرفتن حداقل سه بازيکن در نيم‌فصل به پيکان آمدم و پيش‌بيني مي‌کنم حضور آنها در پست‌هايي که نياز داريم و نيز وجود بازيکنان خوبي که اکنون داريم، مي‌تواند تيم موفقي را در نيم‌فصل دوم تشکيل دهد.

منبع : سايت www.football3.ir
89/8/6
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید