حقيقي: اعتراضي به دعوت نشدنم به تيم اميد ندارم
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به عنوان يک ايراني فقط ميتوانم براي تيم اميد آرزوي موفقيت کنم و اعتراضي به دعوت نشدنم ندارم.
عليرضا حقيقي در نشست خبري باشگاه پرسپوليس گفت: ما در پرسپوليس کاپيتانهاي زيادي داشته و داريم که سرآمد همه ما کريم باقري است. از باقري چيزهاي زيادي ياد ميگيرم. همچنين از شيث رضايي هم چيزهاي زيادي ياد گرفته ام.
وي ادامه داد: براي من چالش هايي به وجود مي آورند. البته مي دانم هر کسي که دوستان فراواني دارد دو برابرش دشمن دارد و من با بزرگاني مانند علي دايي و حبيب کاشاني مشورت ميکنم و مطالب زيادي از آنها ياد ميگيرم و به داشتههايم اضافه ميشود.
حقيقي گفت: از اول فصل خودم را براي حضور در سه جايگاه پرسپوليس، اميد و تيم ملي آماده کردهام اما خواست خدا و تقدير من اين نبود که همراه با تيم اميد راهي گوانگجو شوم و در مرحله دوم غلامحسين پيرواني تشخيص داد که من در اردو نباشم هرچند قبلا يک جلسه زير نظر اين مربي تمرين کردم اما براي اعزام به بازيهاي آسيايي وي صلاح دانستند که همراه کاروان نباشم.
وي تأکيد کرد: به عنوان يک ايراني فقط ميتوانم براي تيم اميد کشورمان در بازيهاي آسيايي آرزوي موفقيت کرده و اعتراضي هم به اين دعوت نشدن ندارم.
منبع : سايت www.football3.ir
89/8/13