نمایش پست تنها
قدیمی 11-28-2010
بابک123 آواتار ها
بابک123 بابک123 آنلاین نیست.
کاربر عادی

سپاسها: : 0

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر
بابک123 به Yahoo ارسال پیام

پورغلامي: بازيکنان استقلال وقت‌کشي کردند

سرمربي ملوان انزلي گفت: بازيکنان استقلال وقت کشي کردند و اين تيم با هنر ميداودي برنده شد.

فرهاد پورغلامي پس از شکست خانگي يک بر صفر برابر استقلال گفت: بازي قشنگي نبود ولي ما تيم برتر ميدان بوديم و کاملا بازي را تحت کنترل داشتيم. استقلال در نيمه اول حتي يک بار وارد محوطه جريمه ما نشد و روي يک ضدحمله به گل رسيد. مي‌توانستيم در نيمه اول کار را تمام کنيم. در نهايت به هنر ميداودي و ضربه ايستگاهي اين بازيکن باختيم.
سرمربي ملوان انزلي ادامه داد: بازيکنان ما براي موفقيت همه تلاش خود را کردند اما بازيکنان استقلال وقت کشي کردند. داور مي‌توانست حتي بيش از 5 دقيقه در نيمه دوم وقت اضافه محاسبه کند. از نحوه کارت دادن خداداد افشاريان نيز متعجبم. او در مقابل بازيکنان استقلال اخطارهايش را کم خرج مي‌کرد اما به بازيکنان ما به راحتي کارت زرد نشان مي داد. اخراج محمدرستمي نيز کار ما را دشوار کرد. از تلاش بچه ها راضي هستم اما از فوتبالي که ارائه کرديم رضايت ندارم.
فرهاد پورغلامي در مورد گلي که آفسايد اعلام شد اظهار داشت: به عقيده من اين گل آفسايد نبود اما بايد ديد نظر کارشناسان داوري چيست. اگر آنها نيز نظر من را تأييد کردند کادر داوري اين مسابقه يک عذرخواهي به مردم انزلي بدهکار است.

ویرایش توسط بابک123 : 11-28-2010 در ساعت 11:23 PM دلیل: ..
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید