نمایش پست تنها
قدیمی 11-30-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

با اين برنامه ريزي در جام ملتها به جايي نمي رسيم/محمد خاكپور: مرا براي لوله كشي به فدراسيون فوتبال دعوت كردند

خانمي از فدراسيون تماس گرفت و از من معذرت خواهي كرد. گفت فاميلي لوله كشي كه به فدراسيون مي آيد خاكپور است. به همين خاطر همكار ما اشتباهي با شما تماس گرفت

به بهانه ناكامي تيم اميد در بازي هاي گوانگ ژو و همچنين سالروز حماسه ملبورن صحبتي با محمد خاكپور انجام داديم. خاكپور در اين مصاحبه از دلايل ناكامي فوتبال ما صحبت و مدعي شد با اين برنامه ريزي تيم ملي در جام ملتها هم موفق نخواهد شد.

مي خواهيم پيرامون اتفاقات حاكم بر فوتبال ايران صحبت كنيم. مقصر اصلي ناكامي تيم اميد را چه كسي مي دانيد؟
مقصر را ساختار حاكم بر فوتبالمان مي دانم. وقتي متر و معياري براي انتخاب هاي خود نداريم مشخص است كه تيم اميد نمي تواند در بازي هايش موفق باشد.

منظورتان اين است كه انتخاب پيرواني انتخاب درستي نبود؟
من اصلا درباره پيرواني حرفي نمي زنم. منظورم كل فوتبال ايران است. اغلب قريب به اتفاق مديران ما با رابطه انتخاب شده اند. وقتي مديري با رابطه انتخاب شود مشخص است كه زيردستي هايش را هم با رابطه انتخاب مي كند. اين است كه همه فوتبال رابطه در رابطه مي شود و نه ساختار و در نهايت هم نتيجه اش مي شود ناكامي در رده هاي مختلف ملي.

يعني شما پله به پله از مسئولان فدراسيون گرفته تا مربيان تيم اميد را مقصر مي دانيد؟
بيشتر روي انتخاب ها انتقاد مي كنم. اينكه رييس فدراسيون ما در گوانگ ژو بيشتر در اردوي تيم دو و ميداني است تا اردوي تيم اميد مشخص مي شود كه او در فوتبال سررشته ندارد. كفاشيان در اردوي تيم دو و ميداني مي تواند به بازيكنان نكاتي فني گوشزد كند اما در اردوي تيم فوتبال نه . همين مي شود كه فوتبالي ها از دست او ناراحت مي شوند و بي روحيه به مصاف ژاپن و كره مي روند.

با اين تفاسيري كه شما مي گوييد از اين پس نبايد به موفقيت برابر تيمهايي چون كره و ژاپن اميدوار بود؟
مدتهاست كه نبايد به پيروزي مقابل اين تيمهاي پيشرفته اميدوار بود. زمان علي آقا ما با تيمهاي دوم خود به مصاف كويت مي رفتيم و با اختلاف چند گل بازي را مي برديم اما حالا با استرس و با تيم اصلي به مصاف اين طيف تيمها مي رويم و در نهايت هم بازنده مي شويم.

پس با اين برنامه ريزي هاي فدراسيون در جام ملتها هم موفق نخواهيم شد؟
مطمئن باشيد در جام ملتها هم موفق نمي شويم. خدا را خوش نمي آيد ما با اين ساختار و برنامه ريزي موفق شويم و كره، ژاپن و تيمهاي ديگر نتيجه نگيرند.

نقش ستاره ها كجا مي رود.
زماني ما با اتكا به نبوغ ستاره ها و نه ساختار و برنامه ريزي تيمهاي قدرتمند را شكست مي داديم. حالا به نظر شما نمي توانيم با ستاره ها موفق شويم؟ مگر در گوانگ ژو ستاره نداشتيم؟ موفق شديم؟ گذشت آن زماني كه با نبوغ خداداد، دايي ، كريم و امثال آنها تيمهاي قدرتمند را مي برديم. ما سالهاست كه در جا ميزنيم و مطمئن باشيد چهار سال ديگر و در بازي هاي آسيايي چهارم هم نخواهيم شد. تا وقتي همه در فوتبال ايران به دنبال پر كردن جيبشان باشند فوتبال ما به جايي نمي رسد.

فكر مي كنيد چه زماني شرايط ما مثل كره و ژاپن خواهد شد؟
تا وقتي كه براي انتخاب هايمان متر و معيار نداشته باشيم وضعيتمان همين است. وقتي در فدراسيون بي نظمي حرف اول و آخر را بزند و كسي سر جاي خودش نباشد شرايط بهتر از اين نخواهد شد. مي خواهم مثالي بزنم تا از بي نظمي در فدراسيون اطلاع پيدا كنيد.

بفرماييد...
اين موضوع شايد تبديل شود به جوك. مدتي پيش از فدراسيون فوتبال با من تماس گرفتند. گفتم بفرماييد. از آنطرف خط گفتند آقاي خاكپور لوله كشي هاي رادياتور هاي فدراسيون ايراد پيدا كرده ، به فدراسيون بياييد و آنها را تعمير كنيد. من در جواب گفتم ما را گرفته ايد كه يكباره تلفن قطع شد. چند دقيقه بعد خانمي از فدراسيون تماس گرفت و از من معذرت خواهي كرد. گفت فاميلي لوله كشي كه به فدراسيون مي آيد خاكپور است. به همين خاطر همكار ما اشتباهي با شما تماس گرفت. مي خواهم بگويم بي نظمي در فدراسيون آنقدر زياد است كه من را با لوله كش اشتباهي مي گيرند. آيا نمي توانند فايلي براي بازيكنان و پيشكسوتان در نظر بگيرند تا اين اشتباهات صورت نگيرد؟ حالا اگر فاميلي يك نقاش مهدوي كيا باشد مسئولان با مهدي تماس مي گيرند تا به فدراسيون برود؟

_ اين هم از بي نظمي هاي فوتبال ايران است ديگر. راستي سالگرد حماسه ملبورن است.
حماسه ملبورن؟ اين نام را به خاطر نمي آورم.!