01-04-2011
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سرمربی چین: در این جام شانس اهمیت زیادی دارد
گائو هونگبو، سرمربی چین معقتد است از آن جا که تیمش بهترین بازیکنانش را در اختیار دارد می تواند بهترین عملکرد را در جام ملت های آسیای 2011 داشته باشد.
در تیم ملی چین بازیکنانی از شانگدونگ لوننگ دیده می شود که قهرمان سوپر لیگ چین شدند. همینطور تیم های قدرتمند شانگهای شینهوا و هانگژو گرین تاون. هر سه این باشگاه ها به اضافه تیانجین تدا، نایب قهرمان چین در دوره بعدی لیگ قهرمانان اروپا حاضر خواهند بود و به خاطر همین گائو معتقد است تیم ملی چین به پشتوانه چنین باشگاه هایی کاملا برای جام ملت های آسیا آماده است:«بازیکنان تیم ملی از چهار هفته پیش برای آمادگی در جام ملت های آسیا گرد هم آمده اند.[....]
در ضمن بسیاری از بازیکنان هم برای لیگ قهرمانان آسیای فصل آینده خودشان را آماده کرده اند و من باید بگویم که در حال حاضر شرایط تیم بسیار خوب است.»
چین در گروه A مسابقات با تیم های کویت، قطر و ازبکستان هم گروه است. گائو در مورد تیم های حاضر در تورنمنت گفت:«هر شانزده تیم به هم نزدیک هستند و هر کدام شانس پیروزی دارند. من فکر می کنم شانس نقش زیادی در این تورنمنت داشته باشد. ما سعی می کنیم از رقبایمان اطلاعات زیادی به دست آوریم. کویت تیم خیلی خوبی دارد و قطر پر است از چهره های جدید. ما اما اطلاعات زیادی از ازبکستان نداریم اما می دانیم که آن ها تیم سختی دارند.
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|