نمایش پست تنها
قدیمی 01-04-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نوك پيكان ژاپن به سمت جام ملت‌هاي آسيا

Alberto Zaccheroni

آلبرتو زاكروني، سرمربي تيم ملي ژاپن، كه بارها تاكيد كرده بود كه تيمش را براي جام جهاني 2014 آماده كرده است، ركورد 4 پيروزي در يك ماه را دارد.

كسب اولين پيروزي در قطر، مي‌تواند اميدهاي سامورايي هاي آبي را براي قهرماني در آسيا و شركت در جام كنفدراسيون‌ها كه در برزيل برگزار مي‌شود، پررنگ‌تر كند مسابقاتي كه تيم‌ها را بيشتر با حال‌و‌هواي جام‌جهاني آشنا مي‌كند.
زاكروني در گفتگو با بازيكنانش گفت: « جام ملت‌هاي آسيا براي ما سكوي پرتابي به سمت جام كنفدراسيون‌هاست».
شينجي كاگاوا، هافبك تيم دورتموند، گفت: « زاكروني به ما گفت كه بايد با قهرماني در جام‌ ملت‌ها، جواز حضور در جام كنفدراسيون‌ها را كسب كنيم. وقتي يك مربي هدفش را به اين صراحت بيان مي‌كند، كار براي بازيكنان خيلي راحت‌تر مي‌شود».
كاگاواي 21 ساله كه نتوانست در جام‌جهاني 2010 حضور پيدا كند، گل‌هاي زيادي به ثمر رسانده است. او در اواسط سال 2010 به دورتموند پيوست.
او قبل از تعطيلات زمستاني ميان فصل، براي دورتموند 8 گل به ثمر رسانده است و انتظار مي‌رود كه در كنار مهاجم تيم زسكا مسكو، كيسوكه هوندا، خط حمله قدرتمندي را براي تيم ژاپن به ارمغان آورد
زاكروني جايگزين تاكشي اوكادايي شد كه در بهترين تجربه حضور ژاپن در جام جهاني، آن ها توانستند تحت مربي‌گري او به جمع 16 تيم نهايي راه پيدا كنند.
ژاپن كه در جام ملت‌هاي سال 2007، با نتيجه 3 بر 2 از عربستان شكست خورد، دوباره با اين تيم و اردن و سوريه در يك گروه قرار گرفته است.
ياسوهيتو اندو، بازي‌ساز تيم گامبا اوزاكا، كه يكي از 3 گل تيم ملي ژاپن مقابل دانمارك را توسط يك ضربه ايستگاهي به ثمر رساند، گفت: « تيم ما براي قهرماني بسته شده است و اين همه چيزي است كه من به آن فكر مي كنم».
اندوي 30 ساله كه مسن‌ترين بازيكن زاكروني است، از سختي هاي قهرماني گفت: « من قبلاَ توضيح داده بودم كه قهرماني بسيار دشوار است. بايد فقط براي بردن به ميدان رفت . من و هم‌تيمي‌هايم با اعتماد به نفس بازي‌ خواهيم كرد».
اندو دو دوره قبلي جام ملت‌هاي آسيا را هم تجربه كرده است.

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید