01-04-2011
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سرمربي تيم ملي عراق: دوست داشتم بازي اول با ايران باشد!
سرمربي آلماني تيم ملي فوتبال عراق مي گويد که علاقه داشته در بازي نخست گروه چهارم جام ملت هاي آسيا با ايران روبرو شود.
وولفگانگ سیدکا در مصاحبه اختصاصی با روزنامه الشرق چاپ قطر می گوید: «گروه چهارم دارای تیم های قابل احترام و قدرتمند است. می توانم بگویم که بازی های گروه ما مشابه مسابقات حذفی و پلی اف است که در آن حق اشتباه ندارید و امکان دارد با یک شکست از صعود به مرحله دوم باز بمانید.»
سیدکا در پاسخ به سئوال خبرنگار روزنامه الشرق مبنی بر اینکه آیا دوست نداشتید در بازی نخست با تیم دیگری غیر از ایران روبرو شوید؟ چنین جواب می دهد: «خیر! اتفاقا بهتر بود که ابتدا با ایران بازی کنیم. به هر حال ما همگروه شدیم و در نهایت باید با هم مقابله می کردیم؛ پس همان بهتر که در بازی نخست به مصاف ایران برویم. پیروزی در چنین مسابقه ای که بین دو کشور دارای رقابت دیرینه و هم مرز برگزار می شود و حکم یک مسابقه داربی قاره ای را دارد، می تواند روحیه تیم پیروز را به بالاترین سطح برساند و من امیدوارم با پیروزی در این بازی آماده صعود به دور دوم شویم.»
سرمربی آلمانی تیم ملی عراق همچنین سعی می کند انتظارات و فشار روانی حاکم بر مدافع عنوان قهرمانی را پایین بیاورد و می گوید: «قهرمانی در دوره قبلی دلیلی برای موفقیت در این جام نیست. ما ابتدا باید به فکر بازی با ایران باشیم و سپس مقابله با امارات و کره شمالی را در نظر بگیریم و بعد از صعود به یک چهارم نهایی حرف از ادامه راه و رسیدن به فینال بزنیم. من واقع گرا هستم و هنگام مربیگری در کشورهای بحرین و قطر نیز ثابت کرده ام که وعده دادن را دوست ندارم؛ چرا که فوتبال یک واقعیت است که نتیجه ان در مستطیل سبز رقم می خورد. بنابر این نمی توانم قول بدهم که قهرمان می شویم؛ فعلا هدف ما بازی ایران و سپس دو بازی بعدی مرحله گروهی است. اگر از این مرحله صعود کنیم، آن گاه درباره مراحل بالاتر صحبت خواهم کرد.»
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|