نمایش پست تنها
قدیمی 01-07-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ابراز اميدواري پارك براي قهرماني در اخرين تورنمت ملي

پارک جی سونگ، بازیکن تیم ملی کره جنوبی و باشگاه منچستریونایتد انگلیس، که قصد دارد بعد از مسابقات جام ملت های آسیا از فوتبال ملی خداحافظی کند، امیدوار است که آخرین تورنمنت، برای او مخصوص باشد.
کاپیتان تیم ملی کره تاکید مدعی شد که قهرمانی در این رقابت ها آرزوی قلبی اوست و دوست دارد که با خاطره خوش فوتبال ملی را کنار بگذارد: « این دوره از مسابقات جام ملت های آسیا برای من خیلی مخصوص است. من فرصت زیادی در بازی های ملی ندارم و این موضوع انگیزه من را نسبت به بقیه برای کسب عنوان قهرمانی بیشتر کرده است».
اولین بازی کره 10 ژانویه - 20 دی ماه - در ورزشگاه الغرافه و در برابر بحرین خواهد بود. آن ها 4 روز بعد به مصاف استرالیا و مجددا 4 روز بعد با هند دیدار می کنند.
در گروه کره، تهدید اصلی برای آن ها استرالیا است، اما پارک معتقد است که آن ها از هیچ تیمی نمی ترسند: « آن ها تیم خوبی دارند و فوتبال را به سبک اروپایی بازی می کنند، اما کره هم بازیکنان زیادی دارد که در اروپا بازی می کنند و به همین دلیل ما ترسی از آن ها نداریم».
چو وانگ رائه، سرمربی کره جنوبی، به مدت زمان طولانی انتظار کره ای ها برای قهرمانی در این مسابقات اشاره کرد: « من به 23 بازیکنم ایمان دارم. همه ما در اردوی امارات نهایت تلاشمان را در تمرینات کردیم. اینکه 51 سال است که کره قهرمان جام ملت ها نشده، باعث شده تا فشار زیادی روی ما باشد، اما از طرفی هم برای ما یک انگیزه محسوب می شود».
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید