نمایش پست تنها
قدیمی 01-07-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض اخبار گروه چهارم:عراق-ايران-امارات-كره شمالي

کاتانچ: حضور در گروه مرگ به سود امارات است
بزرگان فشار حس می‌کنند، ما نه!

سایت گل - سرچکو کاتانچ، مربی تیم ملی امارات بر این باور است که بودن در «گروه مرگ» جام ملت‌های آسیا و هم‌گروهی با ایران، عراق و کره شمالی تنها به سود تیمش خواهد بود.
او در گفتگویی اختصاصی با AD Sports که تمامی مسابقات را در دو فرمت HD و SD پخش خواهد کرد، گفت: «روی کاغذ دیگر تیم‌ها قوی‌تر هستند و شاید فرصت زیادی نداشته باشیم. اما ما از این به سود خود استفاده خواهیم کرد تا به دور بعد برسیم.»
این مدافع سابق سمپدوریا و یوگسلاوی/اسلوونی که حالا 47 ساله است گفت: «من در بالاترین سطح بازی کرده‌ام و می‌دانم تیم‌های بزرگ چه فشاری حس می‌کنند، چون از آنها انتظار می‌رود همیشه پیروز باشند. اما بازیکنان من چه فشاری را حس می‌کنند؟ تنها فشاری که از درون خودشان سرچشمه می‌گیرد.»

«من همیشه کاملا مطمئن بوده‌ام که به دستاوردی خواهیم رسید. قول می‌دهم بازیکنانم با 100 درصد توان برای کشورشان، طرفدارانی که در خانه بازی‌ها را تماشا می‌کنند و فدراسیون فوتبال امارات بازی کنند. من همیشه بر این باور بوده‌ام که ما آماده آن هستیم که کاری کنیم اماراتی‌ها به تیم ملی کشورشان افتخار کنند، صرف نظر از هر نتیجه‌ای که می‌گیریم.»

آنها سه‌شنبه با کره شمالی بازی می‌کنند که به جام جهانی 2010 رسید اما با سه باخت حذف شد. امارات سپس با عراق، قهرمان دوره قبل در 15 ژانویه بازی می‌کند و در 19 ژانویه به مصاف ایران می‌رود که در کنار عربستان و ژاپن، موفق‌ترین تیم تاریخ جام ملت‌ها به شمار می‌رود.
کاتانچ می‌گوید: «بازیکنان در اردوی تمرینی عمان بسیار سخت تلاش کردند. آنها فوق‌العاده باانضباط بازی کردند و آماده چالشی هستند که پیش روی ماست. ما مطلقا هیچ دلیلی برای ترس نداریم و هیچ چیزی برای از دست دادن نداریم.»
از او پرسیدند که آیا امارات می‌تواند صعود کند یا نه و او گفت: «اوضاع دشوار خواهد بود. اما مهم‌ترین نکته درباره فوتبال این است که هر اتفاقی ممکن است. ما باید با خونسردی بازی کنیم و کاری که در 12 ماه گذشته انجام داده‌ایم را تغییر ندهیم تا به جایی که می‌خواهیم برسیم. اگر کره شمالی را ببریم اوضاع خوبی خواهیم یافت.
از اوضاع فعلی راضی هستم. خوشحالم که در جام ملت‌های آسیا هستیم و برای هواداران که در خانه بازی‌های ما را نگاه می‌کنند تضمین می‌کنم که نهایت تلاش خود را انجام می‌دهم تا تیم را به خوبی به میدان بفرستم.»

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید