نمایش پست تنها
قدیمی 01-08-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

دوباره عراق را شكست مي‌دهيم
تيموريان: براي كسب جام قهرماني به قطر آمده‌ايم

خبرگزاري فارس: هافبك تيم ملي ايران گفت: تيم ما به مسابقات جام ملت‌هاي آسياي 2011 قطر پا گذاشته تا جام را ببرد و توانايي انجام اين كار را هم دارد.

آندرانيك تيموريان در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد شرايط تيم ملي فوتبال ايران اظهار داشت: تمرينات خوب، منظم و سنگيني را در اردوي قطر پشت سر گذاشتيم. قطبي قصد داشت در اين اردو تفكرات خودش را بين بازيكنان جا بيندازد، ضمن اينكه بازيكنان نيز در اين شرايط از آمادگي خوبي برخوردار هستند.

وي ادامه داد: 2 بازي دوستانه در قطر انجام داديم كه محك خوبي براي تك تك بازيكنان تيم ملي بود تا به ارزيابي حضورشان در تيم ملي برسند.
تيموريان با بيان اينكه بازي كردن در باشگاه و تيم ملي متفاوت است و فكر مي كنم همه چيز براي حضور در جام ملت‌هاي آسيا مهيا است، گفت: حضور تيم ملي مقتدرانه خواهد بود، اما ساير تيم‌ها نيز با حضور در قطر حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارند و هيچ تيم ساده‌اي وجود ندارد. تيم ملي ايران هم به اين مسابقات پا گذاشته تا جام را ببرد و توانايي انجام اين كار را صد در صد دارد، چرا كه بازيكناني كه در كنارشان هستم لياقت بيشتري دارند.
وي در پاسخ به اين سؤال كه چرا ايران بين قدرت‌هاي آسيا قرار ندارد؛ تأكيد كرد: در 2 سال گذشته كه با تيم ملي بودم، تيم ملي تنها 2 باخت داشته و استمرار خوبي در بازي‌هاي تيم ملي داشتيم، اما شرايط حضور در تورنمنت‌ها با تك بازي‌ها متفاوت است.
تيموريان در مورد شرايط آمادگي خودش گفت: در شرايط خوبي هستم و تمام خواسته‌هايي كه در تمرينات از من داشتند را اجرا كرده‌ام.
وي در مورد بازي اول تيم ملي مقابل عراق تصريح كرد: اگر عراق را ببريم نصف راه صعود را طي كرده‌ايم. بازي خوبي مقابل اين تيم در غرب آسيا انجام داديم و موفق به شكست آنها شديم، مطمئن باشيد بازهم توانايي شكست اين تيم را با اين كه آنها منظم‌تر شده‌اند داريم.
هافبك تراكتورسازي در مورد حضورش در اين تيم گفت: در تبريز همه چيز خوب است و مشكل خاصي نيست. دوست دارم تا آخر قراردادم با تراكتور ادامه مي دهم.
وي در مورد اينكه بازهم به بازگشت به اروپا فكر مي‌كند يا خير گفت: براي سال آينده هنوز فكر نكردم، اما در برنامه‌هايم حضور در اروپا هست و در همين رابطه مدير برنامه‌هايم در حال مذاكره است.

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید