نمایش پست تنها
قدیمی 01-08-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نحسي 35 ساله را پايان مي‌دهيم
رشيدي: اين‌بار به‌عنوان مربي جام قهرماني را بالاي سر مي‌برم

خبرگزاري فارس: مربي دروازبانان تيم‌ملي فوتبال گفت: اين‌بار مي‌خواهم به‌عنوان مربي قهرمان آسيا شوم و جام قهرماني را بالاي سر ببرم.

منصور رشيدي در گفت‌و‌گو با خبرگزاري فارس، درباره شرايط تيم‌ملي براي حضور در جام‌ملت‌هاي آسيا اظهار داشت: 35 سال از آخرين قهرماني در آسيا مي‌گذرد و در آن‌سال من به‌عنوان بازيكن جام‌قهرماني را بالاي سر بردم. اين‌بار مي‌خواهم به‌عنوان مربي قهرمان آسيا شوم و اميدوارم به نحسي 35 ساله فوتبال ايران در جام‌ملت‌هاي آسيا پايان دهيم.

وي ادامه داد: سطح آمادگي ملي‌پوشان مناسب است و بازيكنان از روند پيشرفت خوبي برخوردار هستند. گلرهاي تيم‌ملي نيز آمادگي بالايي دارند.
مربي دروازبانان تيم‌ملي درپاسخ به‌اين‌سوال كه كداميك از دروازبانان آمادگي بالاتري دارند گفت: به‌طور طبيعي رحمتي از آمادگي مناسبي برخوردار است و در اكثر بازي‌هاي تيم‌ملي فيكس بوده است.
وي درباره شرايط كاري پس از پايان جام‌ملت‌هاي آسيا و خاتمه قرارداد با تيم‌ملي عنوان داشت: با تعدادي از باشگاه‌هاي داخلي صحبت‌هايي داشته‌ام اما از قطر و امارات نيز پيشنهاد دارم و پس از جام‌ملت‌ها دراين‌باره تصميم‌گيري خواهم كرد.
رشيدي درباره حضور در ژاپن به‌همراه قطبي گفت: چنين پيشنهادي به‌من نشده است و پس از پايان ديدارهاي تيم‌ملي درباره شرايط كاري آينده تصميم‌گيري مي‌كنم.

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید