01-08-2011
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
اخبار گروه اول:قطر-كويت- چين -ازبكستان
مربی کویت: به چین احترام می گذارم اما به بازیکنانم ایمان دارم
دوحه: گوران توفگژیچ، سرمربی کویت امیدوار است جام ملت های آسیا 2011 در قطر فرصتی باشد برای بازگشت تیمش به دوران طلایی.
«آبی ها» حدود سه دهه پیش یکی از تیم های درجه یک فوتبال آسیا بودند و جام ملت های آسیای سال 1976 برای اولین و تنها بار به مقام قهرمانی رسیدند.
این تیم در سال 1982 نیز به جام جهانی اسپانیا رسید و از آن روز تا کنون نتوانسته به مرحله حذفی جام ملت های آسیا در هیچ دوره دیگری برسد.
اما درخشش این تیم در جام قهرمانی فدراسیون فوتبال غرب آسیا و مسابقات جام خلیج در سال 2010 مربی این تیم را بسیار امیدوار کرده است:«نتایج ما در هر دو مسابقه انگیزه زیادی به ما داده است. اما جام ملت ها از آن جا که سطح بسیار بالایی دارد ما کار خیلی خیلی سختی داریم. سال گذشته این نسل از بازیکنان به موفقیت های زیادی رسیدند و من مطمئنم آن ها در آینده نسل طلایی فوتبال کویت خواهند بود.»
کویت روز شنبه با چین بازی خواهد کرد. این دو تیم که همراه ازبکستان و قطر میزبان در گروه A هستند پیشتر پنج بار با هم بازی کرده اند که سهم هر یک تنها یک پیروزی بوده است:«این اولین بازی ما خواهد بود و برای همین اهمیت بسیار بالایی دارد. من چین را آنالیز کرده ام و سعی کرده ام تیم را برای این بازی به آمادگی برسانم. چینی ها تیم بسیار منظمی دارند و به لحاظ فردی بازیکنان توانایی در این تیم بازی می کند. راجع به نتیجه حرفی نمی زنم اما ضمن احترام به چین به بازیکنانم ایمان دارم.»
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|