نمایش پست تنها
قدیمی 01-08-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سرمربی چین: روزی را می بینم که قهرمان آسیا شده ایم

دوحه: گائو هونگ بو، سرمربی چین می گوید جام ملت های آسیا 2011 در قطر یک آزمایش واقعی است برای این که همه ببینند ستاره های جوان چینی تا کجا می توانند پیش بروند.

چین سال 2002 به جام جهانی صعود کرد و در جام ملت های آسیا 2004 در حالی که میزبان بود به مدال نقره دست یافت. بعد از آن اما نه به جام جهانی 2006 صعود کرد و نه به جام جهانی 2010. در جام ملت های آسیا 2007 نتایج بدی گرفت.
به همین دلیل هونگ بو همه بازیکنان قدیمی تیمش را کنار گذاشت و روی آورد به انتخاب استعدادهای جوان چینی. در میان این بازیکنان البته هائو جون مین که در شالکه بازی می کند حضور دارد اما تیم ملی چین در این مسابقات جوان ترین تیم تاریخ این کشور است:«بازیکنان من روحیه خیلی بالایی دارند و با هم متحد هستند. می خواهیم با همین منوال ادامه دهیم. با این که تیم جوانی هستیم از هیچ کس نمی ترسیم و می خواهیم بهترین بازی هایمان را در آسیا به نمایش بگذاریم.»
چینی ها شنبه 8 ژانویه - 18 دی با کویت اولین دیدارشان را برگزار می کنند:«من حس می کنم این کویت نسل طلایی فوتبال این کشور است پس ما برای این که موفق شویم باید بهترین بازی مان را انجام دهیم. هدف ما در این تورنمنت استفاده از بهترین تاکتیک ها و نشان دادن فلسفه فوتبالمان است. در 10 سال اخیر نیمکت تیم ملی چین مربیان زیادی به خود دیده است که هر کدام با سبک خودشان کار می کردند. ما در این مدت موفقیت هایی داشته ایم اما گاهی هم این طور نبوده پس به نظر من این مسابقات می تواند آزمایش خوبی باشد. من روزی را می بینم که چین قهرمان آسیا شود.»

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید