نمایش پست تنها
قدیمی 01-09-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

منطقي فكر مي‌كنم و خسته نشده‌ام
ميرزاپور: شرايط امروز رحمتي را چندين سال در تيم ملي داشتم

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان ملي‌پوش فوتبال ايران گفت: شرايطي كه امروز رحمتي در تيم ملي دارد و در تمام ديدارها بازي مي‌كند را چند سال تجربه كرده‌ام.

ابراهيم ميرزاپور در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، در مورد ازريابي‌اش از شرايط تيم ملي در آستانه جام ملت‌هاي آسيا، اظهار داشت: اردوهاي خوبي را پشت سر گذاشتيم. در آخرين اردو در قطر، 2 بازي مناسب تداركاتي را برگزار كرديم. شرايط تيم خوب است. در 3 روز استراحت در تهران، از لحاظ روحي نيز كمك بسياري به بازيكنان شد. اميدوارم با آمادگي خوب جسمي و روحي در جام ملت‌ها حاضر شويم و نتايج خوبي را كسب كنيم.

وي در مورد درخشش خود در تركيب پيكان در فصل جاري ليگ برتر گفت: پس از آسيب‌ديدگي 2 ماه پيش، شرايط جسمي و روحي خوبي دارم. فصل خوبي را سپري كردم و نزديك به 5 بازي است گل نخورده‌ام. مطمئن باشيد تلاش مربيانم امسال باعث شده تا به فرم مطلوب بدني برسم.

وي در پاسخ به اينكه حضور روي نيمكت تيم ملي و حضور رحمتي درون دروازه خسته كننده نيست، افزود: اين شرايطي است كه خودم هم چندين سال تجربه كرده‌ام. بايد منطقي فكر كرد. ممكن است اين شرايط براي هر كس پيش بيايد. شايد رحمتي هم چند سال ديگر كنار رفته و بازيكن ديگري جاي وي بيايد.

ميرزاپور تأكيد كرد: هر بازيكني دوست دارد بازي كند. من هم سعي و تلاش خود را مي‌كنم تا اگر كادر فني بخواهد، با تمام وجود در خدمت تيم ملي باشم؛ اما بازي كردن يا نكردن تصميم كادر فني است.

وي در مورد ديدار برابر عراق گفت: در تورنمنت‌ها، هميشه اولين بازي حساسيت خاص خودش را دارد. اگر مقابل عراق با پيروزي كار را آغاز كنيم، شرايط در ادامه براي ما بهتر مي‌شود. عراق هم عنوان قهرماني دوره پيش را يدك مي كشد و موجب اعتماد به نفس اين تيم مي‌شود؛ اما ايران هميشه مقابل عراق خوب بازي كرده و بيشتر اوقات برنده بوده‌ايم.

دروازه‌بان تيم ملي در مورد اينكه ايران توان كسب عنوان قهرماني را دارد، گفت: تمام هدف كادر فني و بازيكنان اين است كه پس از 35 سال اين اتفاق رخ دهد. در 2 دوره قبلي هم كه من بودم، در كمال شايستگي به قهرماني نرسيديم. اگر بدشانسي گريبان گيرمان نشود، هر چند كار سختي داريم؛ اما مي‌‌توانيم قهرماني را كسب كنيم.

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید