01-10-2011
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
کاپیتان اردن جام ملت ها را از دست داد
حامد عقیل، کاپیتان یم ملی اردن، به دلیل مصدومیت زانو از ادامه مسابقات جام ملت های آسیا باز ماند.
عقیل بعد از بازی با ژاپن، یکشنبه شب مورد آزمایشات پزشکی قرار گرفت و MRI داد.
عقیل در نیمه دوم بازی مقابل ژاپن در جدال با ماکوتو هاسبه، مهاجم ژاپن، مصدوم شد و بعد از اتمام بازی با صندلی چرخ دار به بیمارستان منتقل شد.
قبل از انجام آزمایشات پزشکی او می گفت: « احساس خوبی ندارم. درد زیادی دارم».
عقیل که در خط دفاعی تیم اردن بازی می کند تا پایان بازی به خوبی از پس مهاجمان ژاپنی برآمد و تنها گل مایا یوشیدا در اوقات تلف شده بازی باعث شد تا بازی به تساوی کشیده شود. پسش از آن حسن عبدالفتاح اردن را یک بر صفر پیش انداخته بود.
در مبارزه با ژاپنی که 3 بار قهرمان آسیا شده است، مدافع اردن نظرش را در مورد نتیجه این چنین بیان کرد: « ما امروز بازی خوبی انجام دادیم، اما با گل دیرهنگام آن ها ما مجبور شدیم که 2 امتیاز از دست بدهیم و به یک امتیاز این بازی بسنده کنیم. مربیمان ما را به خوبی آماده کرده بود و ما فقط نقشه های او را در زمین اجرا کردیم. فکر می کنم نتیجه خوبی گرفتیم و من خوشحالم، اگرچه به دلیل مصدومیتم زیاد احساس خوبی ندارم».
اگرچه اردن به خاطر اشتباه باسم الفتحی، مدافعش، گل مساوی را دریافت کرد، اما عقیل معتقد است که آن ها می وانند به جمع 8 تیم پایانی راه یابند: « ما برای کسب یک امتیاز به این بازی نیامده بودیم. می خواستیم ببریم به این دلیل که می خواهیم به مرحله بعد راه یابیم. دریافت گل مساوی در دقایق پایانی برای ما خیلی نا امید کننده بود. در بازی بعد بیشتر تلاش می کنیم و سعی می کنیم عربستان را شکست دهیم. اما ما در برابر ژاپن هم خوب بازی کردیم، اگرچه 2 امتیاز را از دست دادیم».
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|