نمایش پست تنها
قدیمی 01-10-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

مربي سوريه: خودم هم فکرش را نمي کردم!

تيتا والريو، مربي تيم ملي سوريه در پايان ديدار تيمش مقابل عربستان که با شکست 1-2 عربستان همراه بود، در صحبتهايي اعلام کرد که مانند همگان از برد تيمش متعجب شده است.

سوریه با این برد به صدر جدول گروه بی رقابتهای جام ملتهای آسیا رسید.
عبدالرزاق الحسین دو بار دروازه عربستان را بازکرد تا سوریه به بردی تاریخی مقابل عربستان،نایب قهرمان دوره قبلی رقابتها دست یابد و شروع خوبی در این رقابتها داشته باشد.
والریو در پایان این مسابقه به خبرنگاران گفت:« اگر راستش را بخواهید خود من هم توقع چنین نتیجه ای را نداشتم ولی منتظر عملکرد خیلی خوبی از شاگردانم بودم.ما بازیکنان خوبی داریم و عملکرد بازیکنانم واقعا خیره کننده و تاثیرگذار بود.»
نکته جالب توجه اینجاست که والریو ماه گذشته هدایت تیم ملی سوریه را در دست گرفته است.این مربی رومانیایی ادامه داد:« ما بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشتیم؛ هر چند که من مدت کوتاهی است که با تیم هستم ولی ما ترکیب خوبی در تیممان داشتیم و این نکته کلیدی پیروزی ما در دیدار یکشنبه شب بود.»
مربی سوریه در ادامه گفت:« این پیروزی تنها یک شروع است و سخت ترین کار برای ما این است که با همین انگیزه و با ارائه بازیهای خوب در دیدارهای بعدی نیز به میدان برویم. ما به خوبی خودمان را برای بازیهای بعد آماده می کنیم.»
والریو در ادامه به این نکته اشاره کرد که به بررسی دقیق تیم عربستان پرداخته بوده:«من پیش از این دیدار، عربستان را به خوبی آنالیز کرده بودم.من می دانستم که آنها بازیکنان خوبی دارند و به خوبی تیم آنها را بررسی کرده بودیم.ترجیح می دهم در مورد نقاط ضعف آنها چیزی نگویم.حضور هواداران زیاد در ورزشگاه را هم دوست داشتم. عربستانی ها با 12 یار بازی می کردند و من می خواهم به آنها تبریک بگویم و امیدوار باشم که دردیدارهای بعدی ما هم از چنین حمایتی برخوردار باشیم.»
مربی44 ساله سوریه در بخش پایانی صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که با وجود نام بزرگ عربستان، این هم تنها «یک برد» بوده و در صورتی که تیمش مقابل ژاپن و اردن بلغزد، هیچ ارزشی نخواهد داشت:«این تنها اولین بازی ما بود و تمام تیمهای این گروه هنوز شانس صعود به دور بعد را دارند. ما شاید در میدان جنگ به پیروزی رسیدیم ولی هنوز جنگ را نبرده ایم. من در این بازه زمانی کوتاه نهایت تلاشم را به کار گرفتم تا انگیزه های روانی ،فیزیکی و تکنیکی بازیکنانم را افزایش دهم.»

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید