نمایش پست تنها
قدیمی 01-10-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

خوشحالی مربی هند از پیروزی تیمهای چین و ازبکستان

دوحه: باب هافتون سرمربی تیم ملی هند، از اینکه دو تیمی که او سابقه مربیگری در آنها را داشته، یعنی چین و ازبکستان، بازیهای خود را در جام ملتهای آسیا 2011 با پیروزی آغاز کردند، خوشحال است.

این مرد انگلیسی خوش‌سفر، که طی سالهای 1997 تا 1999 مربیگری چین را برعهد داشت و در سال 2005 سرمربی ازبکستان بود، امیدوار است که بتواند برای تیم ملی هند که در اولین بازی خود روز دوشنبه در ورزشگاه السعد به مصاف استرالیا می رود، شروعی خوب را رقم بزند.
با این وجود وقتی روز یکشنبه از او در مورد موفقیت تیمهای سابقش سئوال شد، این مربی 63 ساله تاکید کرد که از دیدن پیروزی های ازبکستان و چین در بازیهای روز نخستشان که هر دو با هم با نتیجه 0-2 برنده شدند، خوشحال و شگفت زده شده است: «قبل از اینکه مربیگری هند را برعهده بگیرم، دو مربیگری آخرم در رده ملی در چین و ازبکستان بود و مسلما از اینکه هر دو تیم بازی اول خود در این تورنمنت را با برد پشت سرگذاشتند خوشحالم.» هافتون که بیش از 40 سال است در عرصه مربیگری فعالیت دارد، در ادامه گفت: «من با پنج یا شش بازیکن از تیم فعلی ازبکستان در سال 2005 کار کردم، زمانی که ما در مرحله پلی‌آف مقدماتی جام جهانی به بحرین در شرایطی بسیار عجیب و غریب باختیم. آنها بازیکنان خوب زیادی در تیم خود دارند و از عملکرد مطلوب آنها خوشحالم. نمایش تیم چین هم مرا شگفت زده کرد. در سال 1998 مربی آنها بودم و فکر می کنم مدافع آنها (دو وِی) تنها بازیکنی است که از آن تیم در جمع بازیکنان فعلی باقی مانده است اما از دیدن عملکرد واقعا خوب تیم فعلی چین هم بسیار خوشحالم. زمانی که مربی چین بودم، تیمی پویا و درجه یک را در اختیار داشتم. آنها نسل خوبی از بازیکنان بودند و در همان زمان تعدادی از آنها به لیگ برتر انگلیس رفتند که فکر می کنم «سان جی‌های» حدود 250 بازی آنجا انجام داد. آنها عملکرد خوبی داشتند و به جام جهانی 2002 راه یافتند اما بعد از آن به نظر رسید که این حرکت رو به رشد پایان یافت. حالا نسل جدیدی از بازیکنان در این تیم حضور دارند و من از موفقیت آنها خوشحالم. کویت تیم بسیار خوبی است بنابراین پیروزی چین مقابل این تیم برد مهمی به حساب می آید. آنها آینده درخشانی دارند.»

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید