01-10-2011
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
استرالیا به دنبال جبران ناکامی ها
Australia skipper Lucas Neill
لوکاس نیل، مهاجم تیم ملی استرالیا، بی صبرانه منتظر اولین بازی استرالیا در جام ملت های آسیا قطر 2011 در مقابل هند است. آن بازی قرار است روز دوشنبه در ورزشگاه السد برگزار شود.
لوکاس نیل معتقد است تیم ملی استرالیا نسبت به دوره قبلی پیشرفت زیادی کرده است: « دوره قبل برای ما نا امید کننده بود، ما نکات منفی خود را فهمیدیم و از تجربه آن دوره استفاده کردیم و برای این دوره پیشرفت کردیم.ما در حال حاضر از آمادگی خوبی برخورداریم و فکر می کنم که بازی به بازی هم بهتر شویم. همه تیم ها با انگیزه بردن هر بازی در این مسابقات شرکت کرده اند، ما نیز همینطوریم، اما اولین بازی ما با هند است و فعلا تمام تمرکز ما روی آن بازی است».
با اینکه بازی اول استرالیا در برابر تیم 142 جهان است، هولگر اوسیک، سرمربی استرالیا، معتقد است که نباید به این آمار و ارقام وجه کرد: « ما آمادگی لازم را داریم و همه بازیکنان در شرایط خوبی هستند. ما همه آماده هستیم و منتظری اولین بازیمان هستیم. هیچ چیز بدتر از انتظار کشیدن برای یک تیم آماده نیست. هند تیم 142 جهان است، اما من هیچ وقت به این آمار و ارقام توجهی نمی کنم و باید اختلافمان را با آن ها در زمین نشان دهیم. من در مورد این مسابقات و آماده کردن تیمم عقاید خودم را دارم. ما آمده ایم که فوتبال بازی کنیم. ما می خواهیم در زمین مسابقه توانایی هایمان را نشان دهیم. اگر بتوانیم این کار را انجام دهیم همه می فهمند که سطح فوتبال ما چقدر بالاست. ما هیچ وقت هیچ تیمی را دست کم نمی گیریم. ما تمرینات سختی کردیم تا به آمادگی رسیدیم. هیچگونه سستی قابل قبول نیست و حتی اگر در تمرینات هم این چنین بود نباید در بازی اینگونه باشد».
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|