نمایش پست تنها
قدیمی 01-11-2011
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

سپاسها: : 1

31 سپاس در 27 نوشته ایشان در یکماه اخیر
nae به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض منصوریار: حضور فیلمسازان اول اتفاق خوبی است

تعدادي از فيلمسازان اولي که فرم حضور در جشنواره بيست و نهم فيلم فجر را پرکرده‌اند از دوستان و هم دوره‌اي‌هاي من هستند و به نظرم اتفاقي خوب رخ داده که بايد زودتر از اين‌ها مي‌افتاد.«مصطفي منصوريار» کارگردان فيلم «همه چي آرومه» در گفت و گو با ستاد خبري بيست و نهمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر ضمن بيان اين مطلب، گفت: درجشنواره فيلم فجر ممکن است با فيلم‌ها برخورد سليقه‌اي شود اما مخاطب براي من از اهميت بيشتري برخوردار است. ما هنوز نتوانستيم از ذائقه مخاطب آگاه شويم و فيلمي بسازيم که بتوانيم توقعات مخاطب را برآورده کنيم و اگر به اين موضوع توجه نکنيم جشنواره معنا و مفهوم اصلي خودرا از دست خواهد داد. به عقيده من ما فيلم مي‌سازيم تا تماشاگر براي ساعتي سرگرم شود.
وي درباره تقاضاي شرکت گسترده فيلمسازان اول در جشنواره بيست و نهم فيلم فجر اظهار خرسندي کرد و گفت: تعدادي از فيلمسازان اولي که فرم حضور در جشنواره را پرکرده‌اند، از دوستان و هم دوره‌اي‌هاي من هستند به نظرم اتفاق خوبي رخ داده که بايد زودتر از اين‌ها مي‌افتاد. تعدادي از اين دوستان سال‌هاي سال آمادگي ورود به عرصه فيلمسازي حرفه‌اي را داشتند اما به دليل سياست‌هاي غلط نتوانستند در اين عرصه فعاليت کنند. بايد علت ورود ديرهنگام اين عزيزان به عرصه فيلمسازي حرفه‌اي را جستجو کرد.

منصوريار که سابقه تهيه‌کنندگي آلبوم‌هاي موسيقي را نيز دارد، به ويژگي‌هاي فيلمش اشاره کرد و گفت:با توجه به اعمال سليقه‌هايي که سرمايه‌گذار در کنار تهيه‌کننده در انتخاب بازيگران داشتند ، اما فيلم را خيلي دوست دارم و براي مخاطب ساختم که در سردرگمي‌هاي شهري و درگيري‌هاي روزمره لااقل وقتش را تلف نمي‌کند. طراحي صحنه و لباس، موسيقي ، تدوين وصداگذاري راضي کننده است و از ويژگي‌هاي فيلم به شمار مي‌آيد.
«همه چي آرومه» به نويسندگي و کارگرداني مصطفي منصور يار آخرين مراحل صداگذاري را سپري مي‌کند.
مجيد صالحي، علي صادقي، رضا داوودنژاد، جواد عزتي و سحر قريشي بازيگران اصلي اين فيلم كمدي هستند.
فيلم داستان چهار جوان را به تصوير مي‌كشد كه در اثر وقايعي با يكديگر مواجه مي‌شوند و ماجراهاي طنزي بين آنها رخ مي‌دهد. امير سمواتي تهيه‌كننده و حسين ملكي مدير فيلمبرداري فيلم را برعهده دارند.
سال گذشته به کارگرداني منصوريار، مستند «رمز شب» که درباره «رضا صادقي» ساخته شده بود، وارد شبکه نمايش خانگي شد.
سال 89 تو دربی 69
شیث رضایی دنبال فرهاد بدو
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید