نمایش پست تنها
قدیمی 01-11-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض قطبی: پیشرفت فوتبال آسیا را به دنیا نشان خواهیم داد

دوحه: افشین قطبی سرمربی تیم ملی ایران امیدوار است دیدار جذاب تیمش با کشور همسایه یعنی عراق در اولین بازی این تیم در گروه جام ملتهای آسیا در روز سه شنبه تبلیغی عالی برای فوتبال آسیا باشد.

ورزشگاه الریان میزبان دیدار مدافع قهرمانی مقابل ایران، تیمی که سه عنوان قهرمانی در این مسابقات را دارد، است. قطبی که بعد از جام ملتهای آسیا هدایت تیم ژاپنی شیمیزو را برعهده خواهد گرفت پیش از این گفته بود به شدت امیدوار است که ایران به چهارمین قهرمانی خود در این جام دست یابد. این مربی 46 ساله با اینکه می داند تیمش اصلا کار آسانی در نخستین دیدار خود مقابل عراق ندارد، اما مطمئن است که جدال این دو کشور همسایه دیداری خاطره انگیز خواهد بود: «بسیار خوشحالیم که در اولین مسابقه با قهرمان سال 2007 رو به رو می شویم. اطمینان دارم که دنیا این مسابقه را خواهد دید بنابراین امیدوارم که بتوانیم یک مسابقه پرهیجان را به نمایش بگذاریم و پیشرفت فوتبال آسیا را به همگان نشان دهیم. عراق تیم خوبی است، آنها قهرمان دوره قبل هستند، کیفیت بالایی دارند و شانس خوبی برای موفقیت در این جام دارند اما من معتقدم که تیم من بهتر است.»

اما نتایج نه چندان خوب ایران در بازیهای تدارکاتی پیش از این تورنمنت نگرانی‌هایی را به وجود آورده است. بعد از باخت 0-2 به کویت در مسابقات غرب آسیا، «تیم ملی» در دیداری دوستانه 0-3 مغلوب برزیل شد و بعد هم با قطر به تساوی بدون گل رسید. با این وجود قطبی به بازیکنان تحت فرمانش برای رساندن ایران به اولین قهرمانی قاره ای از سال 1976 تاکنون، ایمان دارد: «به نظر من هر مربی‌ای وقتی مسئولیتی را به عهده می‌گیرد باید اهدافی برای تیم خود در نظر بگیرد. معتقدم علاقه هواداران و کیفیت فوتبال در ایران بسیار بالاست. ما شخصیت قهرمانی در این تورنمنت را داریم. بعضی از اتفاقات خارج از کنترل ما هستند بنابراین باید آن را به نیرویی فراتر از خودمان بسپاریم و امیدوارم آن مقدار شانسی که برای قهرمانی لازم است را داشته باشیم.»
قطبی از اهمیت نتیجه گیری در نخستین بازی هم می گوید: «9 امتیاز برای جنگیدن در مرحله گروهی وجود دارد. اگر این بازی را ببازیم هم امیدمان را برای صعود به دور بعد از دست نمی‌دهیم اما بدون توجه به آنچه که فردا اتفاق می‌افتد، الان تنها هدف ما این است که برای پیروزی در نخستین بازی‌مان وارد میدان شویم. باید به دور دوم صعود کنیم »

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید