01-11-2011
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
گائو: به قطر ببازيم بايد به چين بازگرديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال چين گفت: اگر مقابل قطر نتيجه نگيريم، با مشكل مواجه شده و بايد به چين بازگرديم.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس از دوحه، گائو هونگبو در نشست خبري پيش از ديدار تيمهاي ملي قطر و چين كه قرار است فردا شب برگزار شود، اظهار داشت: بازي فردا را بايد ببريم چرا كه به طور دقيق وضعيتي كه در آن قرار داريم را حس ميكنم. قطر ميزبان است و پول زيادي را صرف تيم كشورش كرده است.
وي ادامه داد: ميدانم متسو بازيكنان بسيار خوبي را در تيم ملي قطر دارد؛ اما اگر مقابل اين تيم نتيجه نگيريم، با مشكل مواجه شده و بايد به چين بازگرديم. بازي با قطر آزمايش خوبي براي جوانان چين است.
گائو تأكيد كرد: تيم ملي چين ديدارهاي كمي را خارج از خانه انجام داده و تنها در مرحله مقدماتي جام جهاني، مليپوشان ما توانستند خارج از خانه بازي كنند. اكنون هم اين فرصت نصيبمان شده و علاقه دارم هر 23 بازيكنم را بازي دهم.
سرمربي چين با بيان اينكه بايد به همه تيمها حتي به هندي كه با 4 گل بازياش را واگذار كرد، احترام گذاشت، يادآور شد: هند هم قابل احترام است چرا كه براي اعاده حيثيت بازي خود را انجام دادند. به همين دليل است ميگويم هيچ ديدار راحتي در جام ملتهاي آسيا وجود ندارد. اگر به تيمها احترام نگذاريم، آنها مشكلساز ميشوند.
وي ادامه داد: همه بازيكنان چين در يك سطح قرار دارند. از هيچ شرايطي هم نميترسند. تركيب، سيستم و ايده خاص خودم را دارم. بازي فردا شب دليل نميشود تا نقشههايم را بهم بزنم. هدف هر مربي رسيدن به عنوان قهرماني است. من و تيمم چنين هدفي را داريم.
گائو در پايان نشست مطبوعاتي گفت: در گروه اول مسابقات تيمها هنوز سطح واقعي خود را نشان ندادهاند و بايد تا روز آخر سعي كرد تا شرايط مشخص شود.
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|