01-15-2011
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
هري كيول:هرگز بازي مقابل ايران در سال 97 را فراموش نميكنم
بازيکن تيم استراليا گفت: بازي در مقابل تيم ملي ايران برايم لذتبخش است و دوست دارم اين آزمايش را دوباره در برابر اين تيم داشته باشم.
هري کيول پس از تساوي يک بر يک تيم هاي ملي فوتبال استراليا و کره جنوبي در گروه سوم جام ملت هاي آسيا گفت: بازي مقابل تيمهاي بزرگ آسيا مثل ايران برايم خيلي لذتبخش است و دوست دارم دوباره چنين آزمايشي را در زندگيام داشته باشم. عاشق فوتبال هستم و به همين دليل با هيجان و انگيزه بالا در تمامي مسابقهها شرکت ميکنم. مسابقه دادن با تيمهايي مثل ايران، ژاپن و کره که از بزرگان فوتبال آسيا هستند، براي هر تيم و هر بازيکني لذتبخش است. هيچ وقت بازي مقابل ايران در سال 97 را فراموش نميکنم. در آن بازي ايران با پشت سر گذاشتن استراليا به جام جهاني فرانسه رفت و با خوشحالي زيادي که براي مردم ايران به ارمغان برد، آن بازي را براي مردم ايران تاريخي کرد. آن بازي براي من فراموششدني نيست.
هري کيول درباره بازي در برابر کره جنوبي نيز گفت: بازي خوبي بود و خودم از بازي بسيار لذت بردم. نتيجه مساوي شد و به نظر من نتيجه بدي نيست. يک امتياز باارزش را گرفتيم و با اين امتياز ميتوانيم جايگاه خودمان را در جدول حفظ کنيم و با خيالي راحتتر در بازي بعد براي صعود بجنگيم. اگر به ماهيت اين نتيجه نگاه کنيم، هم براي ما و هم براي کره نتيجه خوبي بود اما دو تيم مستحق پيروزي بودند. حالا اين بازي تمام شده و با همه اتفاقهايي که داشت، ما بايد سعي کنيم که به بازي بحرين فکر کنيم.
وي افزود: بازي بسيار مشکلي با تيم بحرين داريم و نميدانم در آن بازي چه اتفاقي خواهد افتاد. بحرين تيمي غير قابل پيشبيني است فقط بايد راحت و آسوده باشيم که بازي با کره را به اين تيم واگذار نکرديم.
کيول در ارتباط با احتمال رويارويي با ايران در دور بعدي مسابقهها نيز بيان کرد: دوست ندارم از هم اکنون روي بازي با ايران تمرکز کنم. اگر از اين گروه صعود کنيم و با ايران روبهرو شويم، راحتتر ميتوانم درباره بازي با ايران صحبت بکنم. پس بهتر است پس از مشخص شدن تکليفمان براي صعود به مرحله يک چهارم روي آن بازي تمرکز کنيم.
وي ادامه داد: بخش عظيمي از احتمال رويارويي ايران و استراليا در مرحله يک چهارم جام پانزدهم ملتهاي آسيا به بازي بعدي ما با تيم بحرين بستگي دارد و اميدوارم ما بتوانيم در آن بازي به پيروزي برسيم و با خيالي راحتتر به دور بعدي مسابقهها فکر کنيم اما به نظر من بازي دوباره با تيم ملي ايران بسيار لذتبخش و پرهيجان ميشود.
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|