نمایش پست تنها
قدیمی 01-15-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

کاتانچ: باید از 120 درصد توانایی هایمان استفاده کنیم

سرکو کاتانچ، سرمربی تیم ملی امارات، از بازیکنانش خواست تا 120 درصد از توانایی های خود را به کار گیرند تا اولین پیروزی خود در این مسابقات را در برابر عراق، قهرمان دوره قبل، به دست آورند.
امارات بازی قبلی خود را با نتیجه مساوی بدون گل در برابر کره شمالی به پایان برد. پیروزی در بازی بعدی مقابل عراق، خیال آن ها را تا حدی برای صعود از گروه راحت می کند.
کاتانچ، سرمربی تیم ملی امارات، در مورد بازی با عراق می گوید: « من از بازیکنانم توقع دارم که 120 درصد از توانایی هایشان را به کار گیرند و نبض بازی را در اختیار داشته باشند تا بتوانیم برنده بازی باشیم. ما برای بازی با عراق آماده هستیم. ما تیم ان ها را به خوبی می شناسیم و آن ها هم تیم ما را می شناسند.ما قابلیت های زیادی داریم و در بازی نشان خواهیم داد. ما آماده هستیم و امیدوارم که فردا بازی خوبی انجام دهیم و برنده شویم. ما با قهرمان آسیا بازی داریم، پس بازی سختی است. آن ها بازیکنان با استعدادی دارند که درکنار هم به خوبی بازی می کنند. بازی قبلی عراق را دیدیم و خوب تجزیه و تحلیل کردیم و به اندازه گالف کاپ آن ها را می شناسیم. ما اشتباهات بازی اول را تکرار نمی کنیم و فردا بازی جدیدی داریم که با نتیجه صفر- صفر آغاز می شود و من امیدوارم که مثل همیشه خودمان بازی کنیم».
امارات یکی از جوان ترین بازیکنانش را در این مسابقات همراه دارد، بازیکنی که در تیم ملی زیر 23 سال آن ها هم بازی می کند. کاپیتان امارات، سوبیت خاطر، معتقد است که درایت و استعداد این بازیکن جوان در بازی با عراق به کمک آن ها خواهد آمد: « ما بازیکنان با تجربه ای داریم که در کنار بازیکنان جوان تر بازی می کنند و به جوانان کمکی می شود تا بهتر بازی کنند. اگرچه آن ها سن کمی دارند، اما به اندازه یک بازیکن با تجربه موثرند».

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید