نمایش پست تنها
قدیمی 01-15-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نصرتی: ایران با قطبی قهرمان می شود

Mohammad Nosrati (L)

دوحه: محمد نصرتی، مدافع تیم ملی ایران که تجربه حضور در دو جام ملت های آسیا را دارد و در هر دو بار تیمش ردر ضربات پنالتی حذف شده امیدوار است این بار بتواند قهرمانی را پس از 35 سال به ایران هدیه کند.
نصرتی در سال های 2004 و 2007 کنار بزرگان ایران یعنی علی دایی، علی کریمی و مهدی مهدوی کیا بازی می کرد اما این دوره یکی از با سابقه ترین بازیکنان تیم ملی است.
اما به عقیده او این که تیم ملی مثل سابق فوق ستاره ندارد معنی اش این نیست که نمی تواند موفق شود:«این که در دو دوره گذشته جام ملت های آسیا در پنالتی حذف شدیم خیلی ناراحت کننده است. اما به نظر من ما در این دوره بازیکنان خیلی خوبی داریم و امیدوارم که بتوانیم قهرمان آسیا شویم. این هدفی است که داریم و من می دانم که می توانیم این کار را بکنیم.»
نصرتی که سه شنبه گذشته و همزمان با بازی ایران و عراق 28 ساله شد ادامه داد:«برای قدیمی تر ها نظیر من، جواد نکونام، ایمان مبعلی، آندرانیک تیموریان و ابراهیم میرزاپور یک چالشی وجود دارد که به جوان تر ها کمک کنیم تا اعتماد به نفس بالاتری داشته باشند. امیدوارم که بتوانیم موثر باشیم. ما بازیکنان خیلی خوبی داریم. بعضی از آن ها جوانند اما توانایی بالایی دارند. اگر بازی آن ها را ببینید متوجه می شوید که در آینده آن ها بازیکنان مهمی نظیر دایی، کریمی و مهدوی کیا خواهند شد.»
افشین قطبی، سرمربی تیم ملی ایران بعد از مسابقات برای هدایت شیمیزو اس پالس ژاپن ایران را ترک می کند. نصرتی در این باره گفت:«او مربی خوبی است و درک زیادی از فوتبال دارد. ما چیزهای زیادی از او یاد گرفتیم چون او حضور در دو جام جهانی را تجربه کرده است. او مربی باتجربه ای است و رابطه خوبی با بازیکنان دارد. من فکر می کنم ایران با هدایت او قهرمان می شود. به نظر من ما تیم خوبی داریم. در سال 2004 سوم شدیم و اگر خوش شانس تر بودیم و برخی تصمیمات داوری بهتر می بود چین را در نیمه نهایی شکست می دادیم. اما من به حال فکر می کنم که تیم خوبی داریم و بازیکنان به هم نزدیک هستند. امیدوارم که این دوره بهتر کار کنیم.»
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید