01-15-2011
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مربی استرالیا: بازی با کره استانداردهای بالای فوتبال آسیا را نشان داد
دوحه: هولگر اوسیک، سرمربی تیم ملی استرالیا بعد از تساوی یک - یک تیمش مقابل کره جنوبی در دومین بازی گروه C ازاین که تیمش توانست در نیمه دوم از شکست بگریزد راضی است.
استرالیایی ها در دقیقه 24 از کره جنوبی عقب افتادند اما در نیمه دوم توانستند کار را به تساوی بکشانند. اوسیک در این باره گفت:«به نظر من ما شاهد یک بازی با استانداردی بسیار بالا بودیم. هر دو تیم پتانسیل بالایی دارند و ما آن را در این بازی دیدیم. از ابتدا تا پایان بازی هر دو تیم تلاش کردند فوتبال بازی کنند. این بازی تنها یک بازی سرگرم کننده نبود بلکه پر بود از نقاط مثبت فنی. من از عملکرد خودمان خیلی راضی هستم. برنامه ما این بود که کره ای ها را در میانه میدان نگه داریم و موفق هم بودیم. ما از توانایی های آن ها آگاه بودیم و می توانستید ببینید که بازیکنان من در نیمه اول چقدر موقعیت به دست آوردند. ما اما برای رسیدن به گل تسلیم نشدیم. به بازی برگشتیم و گل زدیم. در این بازی ما فقط فکر جنگ نبودیم... ما سعی کردیم بازی کنیم.»
اوسیک با اشاره به پیروزی 4 بر صفر تیمش مقابل هند در اولین بازی ادامه داد:«این بازی متفاوتی بود. کره کیفیت بسیار بالایی دارد. بازی با هند برای ما خیلی مهم بود چون ورود ما به مسابقات به شمار می رفت. بازی اول همیشه سخت و مهم است و ربطی به حریف ندارد.»
او در مورد بازی بعدی تیمش هم گفت:«بحرین هم یک تیم متفاوت دیگر است. آن ها سبک دیگری بازی می کنند.»
استرالیا و کره جنوبی در گروه C قرار دارند. برای همین احتمال دارد به ایران که در گروه D حضور دارد بخورند.
او در مورد احتمال رویارویی تیمش با ایران گفت:«گروه D هم تیم های خیلی خوبی دارد و برای همین برای ما مهم تر این است که به یک چهارم نهایی برسیم تا این که اول یا دوم شویم.»
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|